اخبار وب دا حداقل

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رئیس دانشگاه، معاونین درمان، بهداشتی، آموزشی، مدیر درمان، مدیران شبکه ها و روسای بیمارستان های تابعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این کمیته رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: سلامت نوزادان یکی از برنامه های مهم و اساسی در حوزه درمان است که همت و تلاش ویژه ای در جهت ارتقاء مورد نظر و مطلوب آن در دانشگاه علوم پزشکی ایلام بکار گرفته شده است.

دکتر علی دل پیشه با تاکید بر حفظ شاخص ارتقاء نوزادان بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت افزود: در حوزه درمان خوشبختانه نگاه ویژه ای به این حوزه شده و مسئولان، پزشکان و کارکنان در راستای این مقوله تلاش های قابل تقدیری داشته اند.

وی ادامه داد: افتتاح و بهره برداری از بیمارستان تک جنسیتی آیت اله طالقانی ایلام و انتقال بخش زنان و زایمان به آن می تواند راه را برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مادران باردار و به تبع نوزادان فراهم کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه توان، تخصص و تجربه کارکنان در ارتقاء سطح سلامت نوزادان نقشی موثر و مستقیم دارد، یادآور شد: در این عرصه مسئولان، پزشکان و پرسنل توانمند، مجرب و دلسوزی در مجموعه دانشگاه وجود دارد که ما را به ادامه راه خدمت به مردم امیدوارتر نموده است.

در ادامه این جلسه دیگر مسئولان و اعضای این کمیته به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند. همچنین در بخش دیگری از این کمیته فاطمه سیفی فرد کارشناس دفتر مامایی معاونت درمان آمار و اطلاعات مربوط به کمیته را برای حاضران تشریح نمود.

روتیتر
تعداد امتیازات: (0) Article Rating