اخبار وب دا حداقل

برقراری اورژانس هوایی برای اولین بار در استان ایلام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: برای اولین بار در استان با استقرار بالگرد آمبولانس در آخرین روز کاری سال ۹۵، اورژانس هوایی در استان راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار وب دا از ایلام، دکتر علی دل پیشه ضمن تبریک پیشاپیش ولادت با سعادت فاطمه (س) و سال نو اظهار کرد: این بالگرد آمبولانس با همراهی دو تکنسین فوریت پزشکی، دارای تجهیزات کامل پزشکی و دارو است که در مواقع ضروری به تشخیص مرکز فوریت های استان به کمک حادثه‌دیدگان خواهد شتافت.

وی ادامه داد: در حال حاضر این بالگرد در محل فرودگاه شهدای ایلام استقرار یافته و در اختیار اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه استقرار اورژانس هوایی از خدمات ماندگار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان است، گفت: با توجه به کوهستانی بودن جاده‌ها و وجود مناطق صعب العبور در استان، اهمیت وجود اورژانس هوایی برای کمک و نجات حادثه‌دیدگان سوانح حیاتی است.

دکتر دل پیشه استقرار بالگرد آمبولانس از برکات و نتایج اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان عنوان نمود و از توجه ویژه دکتر کولیوند رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در راستای مساعدت در اجرای این خدمت شایسته تقدیر نمود.

روتیتر
تعداد امتیازات: (1) Article Rating