اخبار وب دا حداقل

بیش از 10500 ماموریت اورژانس هوایی در کشور انجام شده است

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور گفت: از ابتدای استقرار اورژانس هوایی در سال 79 تاکنون در سراسر کشور، بیش از 10500 ماموریت هوایی صورت گرفته و تعداد 16 هزار مصدوم یا بیمار توسط بالگرد منتقل شده اند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد سرور در کارگاه اورژانس هوایی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام عنوان نمود: خدمات بالگرد، خدمات مدرن و گرانقیمتی در سطح جهان می باشد اما با توجه به نجات جان انسانها، این هزینه ها در مقایسه این نجات و امداد قابل قیاس نیست چرا که حفظ جان انسان، رفتاری انسانی و با کرامت است.

وی افزود: وزارت بهداشت بعنوان متولی سلامت بخشی از حاکمیت، خود را مکلف  میداند که تمام امکاناتی که مورد نیاز سلامت جامعه را تامین نماید اما بهره وری و استفاده بهینه از این امر بسیار مهم است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور تصریح کرد: استفاده از توان و ظرفیت بالگرد هوایی برای خدمت به همنوعانمان را ارتقاء بخشیم و لذا آموزش هایی که در این زمینه وجود دارد را برای نجات جان بیماران و مصدومان به کار گیریم.

وی با بیان اینکه اولین اورژانس هوایی در کشور در سال 79 در تهران افتتاح شد و هم اکنون در 31 نقطه از کشور واجد استقرار بالگرد های هوایی هستیم، افزود: بیش از 10500 ماموریت هوایی در سراسر کشور صورت گرفته که تعداد 16 هزار مصدوم یا بیمار توسط بالگرد منتقل شده اند.

دکتر سرور خاطرنشان نمود: همچنین 60 درصد از این ماموریت ها مرتبط با حوادث ترافیکی و 10 درصد نیز مربوط به انتقال مادران باردار و بیماران قلبی، مغزی و ... به مراکز درمانی  بوده است.

وی در ادامه این بحث گفت: همچنین از بالگرد هوایی علاوه بر انتقال مصدومین و بیماران، درجهت انتقال اعضای حیاتی جهت پیوند و انتقال داروهای گران قیمت که شرایط نگهداری در نقاطی که امکان پذیر نباشد، نیز استفاده می شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه کشور ایران کشور حادثه خیزی به لحاظ وقوع سیل، زلزله، آتش سوزی و سوانح جاده ای می باشد، یادآور شد: در هر حادثه ای بنابر وظیفه انسانی و وجدانی باید آمادگی لازم برای مواجهه با این خطرات را داشته باشیم و بتوانیم به همنوعان خود خدمات اورژانسی ارائه کنیم که خوشبختانه یکی از قدم های مناسبی که برای ارائه خدمات اورژانسی برداشته شده، همین خدمات اورژانس هوایی است.

روتیتر
تعداد امتیازات: (0) Article Rating