X

اخبار

تاریخ انتشار: پنجشنبه 09 اردیبهشت 1395
ارتقای سطح علمی و پژوهشی استان در گرو تلاش و اهتمام دست اندرکاران آن است

  ارتقای سطح علمی و پژوهشی استان در گرو تلاش و اهتمام دست اندرکاران آن است

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، مهندس محمدرضا مرواريد در اولین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی بالینی و هشتمین کنگره بین المللی اپیدمیولوژی ایران ضمن خوش آمدگویی به مسئولان کشوری و استانی و همچنین مدعوین و مهمانان داخلی و خارجی اظهار کرد: امروزه براي كاهش يا كنترل بيماري هاي همه گير و چگونگي مطالعه بر روي اين بيماري ها، ايجاد ارتباط نزديك و مداوم علمي بين پژوهشگران رشته هاي علوم انساني و باليني موثر و اجتناب ناپذير است.

 
وی ابراز كرد: در دنياي كنوني مسايل سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي در بروز اپيدمي بيماري هاي همه گير دخيل هستند به عنوان مثال جنگ و استفاده از سلاح هاي جنگي بتدريج موجب بروز بيماري و اختلالاتي بين مردم درگير ايجاد مي كند.
 
وي افزود: همچنين مواردي نظير نوع و شيوه تغذيه و مسايل اجتماعي چون طلاق و خودكشي در شيوع بيماري هاي واگير در جامعه و گسترش آن نقش دارند كه البته در كشور ما برخي از بيماري هاي همه گير يا ريشه كن شده و يا در حال ريشه كني است.
 
استاندار ايلام در بخش دیگری از سخنان خود اجراي مطلوب طرح تحول سلامت در استان را از نتایج مدیریت اصولی و قابل تقدیر دکتر دل پیشه رئیس دانشگاه و همکاران وی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با درایت و دوراندیشی و مدیریت ارزنده این مسئول زحمتکش و دلسوز خوشبختانه طرح تحول نظام سلامت در استان مورد رضایت مردم قرار گرفته است.
 
وی ادامه داد: اين طرح بايد در همه زمينه هاي بهداشتي و سلامت جامعه كار كند و ضمن شناسايي نقاط قوت و ضعف، از ظرفيت آن براي مبارزه و پيشگيري از بروز بيماري هاي مختلف بهره گيري كرد.
 
مهندس مرواريد در پایان یادآوری كرد: استان ايلام به علت همجواري با كشور عراق و ناهنجاري هاي موجود در اين كشور، همواره در معرض آسيب است و براي جلوگيري از بروز بيماري هاي همه گير در اين استان به علت اين همجواري، ارتقاي مطالعه و پژوهش بيماري ها الزام آور است.
 
تصاویر
  • ارتقای سطح علمی و پژوهشی استان در گرو تلاش و اهتمام دست اندرکاران آن است
ثبت امتیاز