گندم غذای اصلی جوامع در طول تاریخ بوده است
امتیاز:
دکتر رسول دشتی اظهار داشت: گندم بعلت امکان کشت در اکثر نقاط جهان و خواص منحصر بفرد تغذیه ای منبع خوبی از ویتامینهای تیامین ، ریبوفلاوین ،نیاسین ، پیریدوکسین ، توکوفرول ،آهن ، روی ،اسید فولیک و ویتامین E است و کیفیت فوق العاده پروتیین گلوتن به عنوان مهمترین غله در جهان شناخته شده است.وی در ادامه افزود:از آن جاییکه ویتامینها و املاح در لایه های بیرونی دانه گندم هستند و بخش اعظم این مواد مغذی طی عملیات تولید آرد حذف خواهند شد در نتیجه از کیفیت تغذیه ای آرد کاسته میگردد. این مسئول ابراز نمود: در کشورهای توسعه یافته عموما ویتامینهای گروه ب جهت بهبود ارزش تغذیه آرد به آن افزوده میشوند و غنی سازی آرد را انجام میدهند . در کشور ما هم از سال 1385 به بعد برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک توسط کارخانجات آرد اجراء شد