آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علیرضا شریفی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد:این طرح با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز تهیه وتولید زولبیا بامیه,آش و حلیم کارگاههای قنادی وسایرمراکز طبخ با شروع ماه مبارک رمضان آغاز گردید.
وی ادامه داد: دراین ماه با مشارکت بیش از ۲۰ بازرس بهداشت محیط و همکاری ادارات تعزیرات حکومتی, صنعت معدن, اماکن,اداره غله دامپزشکی به طور همزمان نظارت بر میادین و اصناف سطح شهرستان ایلام را در این طرح بر عهد دارند.
دکتر شریفی گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای انواع مواد پروتئینی، خرما، سبزیجات، شیرینی های مرسوم از جمله زولبیا و بامیه، اقلام لبنی و مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بازرسان بر عرضه این اقلام نظارت دارند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان، طرح نظارت و بازرسی از مراکز صنفی و قنادی ها و مواد غذایی مورد استفاده مردم از جمله فراورده های لبنی، قند و شکر، برنج، گلاب، زولبیا، بامیه، روغن های سرخ کردنی و خوراکی مصرفی خانوار، انواع زعفران، انواع خرما بسته بندی شده و همچنین جعبه های مقوایی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
دکتر شریفی با بیان اینکه مردم بهترین ناظران در بازار هستند، یادآور شد: شهروندان هنگام خرید کالا، ضمن توجه به نشان استاندارد، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء توجه لازم را مبذول نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت بهداشت در این مکان ها به بازرسین گزارش دهند تا سلامت مردم در معرض خطر قرار نگیرد.