اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز پخت و پز نان درشهر ایلام
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، مهندس عبدالرضا عزیزی در این رابطه اظهار داشت: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایی ها قرار گیرد و دراین زمینه هیچ گونه کم کاری پذیرفتنی نیست.
وی ادامه داد: عدم نظارت و پخت نامناسب نان و خدمات دهی نا مطلوب نانوایی ها در واقع خسارت به اقتصاد کشور و منطقه است. زیرا تامین گندم و آرد مراحل دشواری طی می کند و با این اوصاف، پخت نامناسب نان و افزایش ضایعات آن، دور از انصاف است .
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام خاطر نشان کرد: ارائه آمار دقیق از تعداد واحدهای نانوایی شهرستان بازرسی و نظارت بر وضعیت پخت نان و همچنین بررسی وضعیت پروانه کسب این واحدها از سوی اتحادیه می تواند به خدمات دهی مناسب در این بخش کمک کند.
عزیزی در پایان سخنان خود با بیان این مطلب که مسئله آرد و پخت و پز نان مستقیم با سلامت مردم سر و کار دارد، یادآور شد: با تلاش همکاران واحد بهداشت محیط در تلاشیم تا با برنامه ریزی و نظارت بر کیفیت نان، فعالیت مراکز پخت و پز نان را بیش از پیش ارتقاء دهیم.