X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 01 آبان 1395
کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی (ساغ) استان ایلام رتبه پنجم کشور را کسب کرد

  کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی (ساغ) استان ایلام رتبه پنجم کشور را کسب کرد

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در این رابطه اظهار کرد: این موضوع در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مطرح و کلانتری معاون سیاسی و امنیتی استانداری از  مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و کلیه اعضا کارگروه مذکور تقدیر و تشکر نمودند.

 

وی ادامه داد: کسب این افتخار نشان تلاش و اهتمام مسئولان دانشگاه، کارکنان و دست اندرکاران حوزه بهداشت است و امیدواریم که در این عرصه در آینده نیز با این اهتمام و تلاش همکاران، برنامه های مدنظر خود را پیش ببریم.

 

 گفتنی است سند توسعه سلامت استان و پیوست سلامت طرح های عمرانی در شورای سلامت و امنیت غذایی استان ایلام مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.

تصاویر
  • کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی (ساغ) استان ایلام رتبه پنجم کشور را کسب کرد
ثبت امتیاز