X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 02 مرداد 1396
بازرسی‌ و نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر ایلام تشدید می‌شود

  بازرسی‌ و نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر ایلام تشدید می‌شود

امتیاز: Article Rating

رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: با توجه به اهمیت بالای نان در سبد غذایی خانوارها، بازرسی‌ و نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر ایلام تشدید می‌شود.


به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علیرضا شریفی در این رابطه اظهار کرد: در پی تشدید بازرسی از نانوایی های سطح شهر ایلام توسط واحد بهداشت محیط شهرستان، به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی ۳ واحد نانوایی و ساندویچی با دستور قضایی پلمپ و ۵ واحد نانوایی دیگر طی مکاتبه با شرکت غله قطع سهمیه و متصدی آنان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی گردید.


وی با اشاره به ضرورت رعایت موازین بهداشتی در تهیه و پخت نان گفت: رعایت بهداشت در نان امری مهم برای حفظ سلامت جامعه است؛ وی افزود با متصدیانی که نسبت به اخطارهای بازرسان بهداشت محیط بی توجه باشند، برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.


رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: در صورتی که به مسائل بهداشتی و افزودنی‌های مجاز توجه شود، بدون شک کیفیت نان بهتر خواهد شد و شاهد رضایت خاطر مردم خواهیم بود. بنابراین در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان، مدیریت مصرف آرد و آموزش نانوایان، بازرسی‌ها تشدید خواهد شد.

تصاویر
  • بازرسی‌ و نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر ایلام تشدید می‌شود
ثبت امتیاز