برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شهرستان سیروان
امتیاز:
به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذای سالم باهدف فرهنگسازی استفاده از غذای سالم در شهرستان سیروان با حضور مدیر و مسئولان و کارکنان شبکه، مسئولان و معلمان آموزش و پرورش و دانش آموزان در مدرسه پروین اعتصامی سرتنگ از توابع شهرستان سیروان برپا شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در این جشنواره که به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا جشنواره غذای سالم در با شعار "آب وهوا در حال تغییر است غذا وکشاورزی نیز باید تغییر کند"برگزار شد، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان ضمن خیرمقدم به مدعوین و حاضران اظهار کرد: به دلیل اهمیت مسئله تغذیه سالم یک روز را در دنیا بهعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود و به مسائل پایهای غذا میپردازند.
دکتر آرش جعفری زاده در ادامه به اهمیت استفاده از غذای سالم اشاره کرد و گفت: اگر در سنین کودکی آموزشهای استفاده از غذاهای سالم به کودکان و خردسالان داده شود و آنها به این امر ترغیب شوند قطعاً جامعهای سالم خواهیم داشت که موضوع تغذیه سالم دران نهادینهشده است.
وی با بیان اینکه این جشنواره با هدف اشاعه ومعرفی غذاهای سالم و مناسب برگزار شده و بیش از 20 نوع غذای محلی و مختلف تهیه و در معرض دید قرار گرفته، تصریح کرد: ترویج فرهنگ غذای سالم، آشنایی با تجربیات و آموختههای دیگران و تنوع غذاهای اصیل ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره است.
گفتنی است در پایان به شرکت کنندگان در جشنواره غذای سالم هدایایی از طرف مسئولان شبکه بهداشت و درمان وآموزش وپرورش شهرستان سیروان اهدا گردید.