گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان جشنواره غذای سالم برگزار کرد
امتیاز:
جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت با حضور معاون بهداشتی، دکتر ناصری فر ، مشاور بانوان در استانداری ،کارشناسان مرکز بهداشت استان ،بانوان شاغل در ادارات استان در سالن اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان برگزار گردید .
به گزارش خبرنگار وب دا، در این جشنواره که با هدف آشنایی بانوان شاغل در ادارات با اهمیت مصرف غذای سالم و سلامت غذاهای مختلف برگزار شد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تشکر از بانوان شاغل در ادارات بابت حضور در جشنواره تاکید نمود: بیماریهای ناشی از غذا، یکی از دلایل اصلی ابتلا به بیماریها و مرگ و میر در سراسر جهان هستند و تاثیر زیادی در توسعه اجتماعی و اقتصادی جوامع دارند.
دکتر ناصری فر اظهار نمود: با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده ها به خصوص جوانان و دانش آموزان که زمینه ساز بروز این بیماریها هستند.
وی یادآور شد: برگزاری این جشنواره ها گامی موثر در راستای ترغیب و تشویق بانوان به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است.
گفتنی است در پایان جشنواره به افراد شرکت کننده جوائزی اهدا گردید.