X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397
اجتماعی شدن سلامت به ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه ختم می شود

  اجتماعی شدن سلامت به ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه ختم می شود

امتیاز: Article Rating

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: اجتماعی شدن سلامت و مشارکت دادن مردم در این امر مهم به ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه ختم می شود.


به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر کریم همتی در اولین مجمع سلامت استان ایلام با حضور معاون اجتماعی وزیر بهداشت ضمن خیر مقدم به معاون وزیر بهداشت به تشریح وضعیت زیرساختها، امکانات و تجهیزات دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: همه ما به عنوان خدمتگزاران مردم در حوزه سلامت تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا مطلوب ترین خدمات در جهت رضایتمندی مردم جامعه به نمایش بگذاریم.


وی ادامه داد: در ایام تعطیلات نوروزی در حالیکه تمامی اقشار از این تعطیلات در کنار خانواده خود بهره مند بودند، همکاران ما در مراکز بهداشتی درمانی، بیمارستان‌ها و مراکز فوریت پزشکی سراسر استان اهتمام خود را برای خدمت مردم به کار بستند.


 وی خاطرنشان کرد: طرح تحول نظام سلامت یکی از کارهای متفاوت و ماندگار دولت تدبیر و امید است که با اهتمام و تلاش دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت به مرحله اجرا درآمد پرداختی از جیب مردم را به حداقل ممکن کاهش داد.


دکتر همتی با بیان اینکه در سنوات گذشته آرزوی دیرینه مردم این بود که خدمات درمانی ارزان قیمت را تجربه کنند، گفت: این مهم در قالب طرح تحول نظام سلامت محقق شد که دسترسی آسان و خدمت بی منت به جامعه در آن مشهود است.


وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت باعث شد که حجم کار همکاران ما چندین برابر شود، خاطرنشان کرد: نمونه بارز این افزایش حجم خدمات ویزیت بیش از دو میلیون نفر در سطح استان در سال گذشته بوده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: در قالب طرح تحول نظام سلامت امکانات و تجهیزات و زیرساخت های جدیدی در حوزه بهداشت و درمان به استان اضافه شد که نشانگر خدمتگزار بودن این طرح در کشور است.


دکتر همتی بیان کرد: بیمارستان ۳۷۴ تختخوابی ایلام یکی از اقدامات ماندگار دولت و وزارت بهداشت در استان است که امیدواریم عملیات اجرایی آن تا پایان امسال به اتمام برسد.


وی افزود: اعتبارات عمرانی بسیار مناسبی در حوزه بهداشت و درمان هزینه شده که شامل تعداد ۱۰۷ پروژه در حال احداث با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان می باشند که با اتمام آنان جهش مطلوبی در حوزه بهداشت و درمان در سطح استان خواهیم داشت.


رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: خیرین همواره کنار دانشگاه علوم پزشکی ایلام برای خدمت به مردم پیشقدم بوده‌‌اند که قابل تقدیر است و انشاءالله با کمک این عزیزان خدمت  شایسته و درخور شأن و جایگاه مردم استان را ارائه کنیم.


وی ادامه داد: احداث ۲ یا۳ مرکز همراه سرا در بیمارستان‌های سطح شهر ایلام در جهت رفاه و آسایش همراهان بیماران یکی از مباحثی بود که خوشبختانه با مطرح شدن توسط محترم وزیر بهداشت مورد موافقت قرار گرفت.


وی در بخشی دیگر از سخنان خود به تشریح شاخص هایی همچون جمعیت شهری و روستایی، تعداد پزشکان و میزان پراکندگی آنان در سطح استان پرداخت و گفت: درحال حاضر در استان تعداد ۵۰ پایگاه شهری، ۷ مرکز تسهیلات زایمانی، ۲۰۴ خانه بهداشت، ۱۰ مرکز ارائه دهنده خدمات مشاوره بارداری به مردم ارائه خدمات می نمایند.


دکتر همتی ادامه داد: در سال ۹۶ تعداد ۹ مرکز جامع سلامت و ۲۳ خانه بهداشت احداث شده و ۲۴ مرکز و پایگاه در دست احداث و ۴۴ خانه بهداشت در دست تعمیر بوده و یک مرکز سردخانه واکسن نیز احداث گردیده است.


وی خاطرنشان کرد: پرونده الکترونیک‌ سلامت نیز یکی از اقدامات ارزشمندی است که در سطح استان پوششی ۹۷درصدی را داشته است.همچنین یکی از دغدغه‌های نظام ارائه خدمات به مناطق حاشیه نشین شهرهاست که در این زمینه هم خوشبختانه وزارت بهداشت توانسته به جمعیت ۱۰ میلیونی حاشیه نشینان شهرها ارائه خدمت کند.


رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه سخنان خود به تشریح تجهیزات پزشکی که در قالب طرح تحول نظام سلامت به استان اختصاص یافته پرداخت و گفت: در قالب این طرح بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی شامل یک دستگاه ام آر آی با تعرفه دولتی، ۴دستگاه سی تی اسکن، ۹ دستگاه رادیولوژی دیجیتال، راه اندازی و تجهیز کامل مرکز ناباروری ایلام برای اولین بار، راه اندازی و تجهیز بیمارستان تک تخصصی زنان آیت الله طالقانی برای اولین بار، ۸ دستگاه اکوکاردیوگرافی، ۱۰ دستگاه سونوگرافی، ۶ دستگاه آندوسکوپ، کلونوسکوپ، یک دستگاه کلینیک سیار خدمات دندانپزشکی و ۴۵ دستگاه ونتیلاتور در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام قرار گرفته است.


دکتر همتی در پایان سخنان خود خواستار مشارکت و همراهی سایر دستگاهها، ارگانها و سازمانها در امر سلامت شد و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تنها ۲۵ درصد از عوامل موثر بر سلامت جامعه را عهده دار است و مابقی بر عهده مردم، دستگاهها و نهادهای دیگر است.

تصاویر
  • اجتماعی شدن سلامت به ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه ختم می شود
ثبت امتیاز