اولین مجمع سلامت شهرستان دره شهر با حضور فرماندار شهرستان، سرپرست مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه، مدیر شبکه، رئیس بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)، مسئول خانه مشارکت بهداشت و درمان استان و سازمان های مردم نهاد در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین شمس امام جمعه موقت شهرستان دره شهر به بیان نکاتی در خصوص اهمیت مقوله سلامت در دین اسلام پرداخت.
مهندس شفیع زاده فرماندار شهرستان دره شهر نیز سلامت وامنیت را دو مقوله مهم در جامعه عنوان کرد و خاطرنشان کرد که لازمه توسعه درهر جامعه ای تامین سلامت وامنیت جامعه است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود حمایت دولت تدبیر وامید از برنامه های سلامت را ارزشمند و ماندگار عنوان کرد و از ادارات شهرستان درخواست نمود که بالاترین میزان همکاری وتلاش جهت ارتقاء سلامت شهرستان به عمل آورند.
سرپرست مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه نیز ضمن تقدیر از توجه ویژه امام جمعه و فرماندار شهرستان دره شهر به مقوله سلامت به تشریح وظایف واهمیت مجمع سلامت شهرستان پرداخت واعلام نمود که تنها وزارت بهداشت توان تامین سلامت مردم را ندارد بلکه کلیه دستگاهها وادارات وسازمانهای مردم نهاد می بایست در خصوص تامین سلامت مردم تلاش نمایند.
دکتر جمیل صادقی فر در ادامه به تشریح اقدامات انجام گرفته توسط مجمع سلامت از ابتدای تشکیل تاکنون پرداخت وتاثیرمجمع در افزایش سطح سلامت جامعه را برای حاضران تشریح کرد.
دکتر بالاوندی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان ضمن خیر مقدم به حاضرین ضمن تاکید بر اهمیت تشکیل و فعالیت مجمع سلامت در این شهرستان، گزارشی از فعالیتهای انجام گرفته در سال 96 در قالب طرح پزشک خانواده ارائه نمود.
در ادامه نیز اردشیر احمدی سرپرست بیمارستان ولی عصر(ع) نیز ضمن اشاره به اهمیت همکاری همه ارگانها جهت پیشرفت و ارتقاء سلامت اقشار جامعه، به بیان گزارشی از عملکرد بیمارستان ارائه نمود.
همچنین در بخشی دیگر از این نشست سلیمانی مدیر کمپ ترک اعتیاد امیرالمومنین(ع) ضمن تاکید بر تشکیل خانه مشارکت بهداشت و درمان، در خصوص اهمیت اقدامات مداخله ای به بیان دیدگاههای خود پرداخت و تصریح کرد که به دنبال تلاش های صورت گرفته در سالهای 86 تا 96، آمار خودکشی در شهرستان دره شهر کاهش یافته است.
خانم میر هاشمی مدیر موسسه یاوران محیط زیست سیمره نیز همکاری بین شبکه بهداشت و درمان شهرستان و شهرداری را جهت دفع بهداشتی پسماندها ضروری دانسته و آن را گام مهمی در جهت حل این معضل زیست محیطی و بهداشتی عنوان نمود و آقای میر مسئول خیرین شهرستان دره شهر نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست پیشنهاد نمود که معاونت اجتماعی به منظور پیگیری هدفمند اقدامات خیرین و تکریم آنان، اقدام به تهیه کتابچه اسامی خیرین و اقلام اهدا شده توسط آنان از بدو تاسیس مراکز بهداشتی درمانی استان نماید.
در ادامه نیز خانم رشید نهال مسئول مرکز مشاوره امید طی سخنانی تلاش برای شناسایی چالش ها و محدودیت های اثر بخشی برنامه های سلامت را جهت پیشبرد هدفمند اهداف سلامت موثر عنوان کرد.
ادامه این نشست سازمان های مردم نهاد در رابطه با موضوعات مطرح شده توسط مسئولان و اعضای جلسه، به بیان دیدگاهها، نقطه نظرات و راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است که دکتر صادقی فر سرپرست مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه و هیئت همراه پس از پایان این نشست از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ولیعصر(عج) دره شهر بازدید نمودند و در جریان مشکلات، چالشها و نارسایی های آنان قرار گرفتند.