با حضور معاونین توسعه، آموزشی، بهداشتی، درمان، تحقیقات و فناوری، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی و مدیران ستادی، روسای دانشکدهها، مدیران شبکه ها، روسای بیمارستان ها و مسئولین مالی تمام حوزه های دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دکتر پاکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه ضمن خیرمقدم به حاضران اظهار کرد: خدمت به مردم به عنوان اصلی ترین رسالت ما در دانشگاه تعریف شده و تلاش و اهتمام همه مسئولان و پرسنل در این راستا ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تنگناهای مالی نیاز است همه ما به سوی کاهش هزینه ها و بهینه سازی خدمات پیش برویم به شرطی که خدمات دهی به مردم تحت تاثیر این کاهش هزینهها قرار نگیرد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه مسئولان دانشگاه در تمامی سطوح بر تمامی اقدامات و فعالیتهای خود در راستای کاهش منطقی هزینه ها نظارت بیشتری داشته باشند، خاطرنشان کرد: همه ما برای استفاده صحیح و اصولی از بیت المال مسئولیت داریم بنابراین تلاش برای به حداقل رساندن هزینه های اضافی، تکلیفی سازمانی و انسانی است.
وی در خاتمه سخنان خود یادآور شد: معاونت ها، شبکهها، بیمارستانها و واحدهای مختلف تابعه دانشگاه برای محقق شدن موارد و شرایط تفاهم نامه مالی دانشگاه تلاش کنند چرا که یک الزام قانونی و تکلیفی سازمانی است.
در ادامه این جلسه نیز دکتر ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه با اهمیت برشمردن کاهش هزینهها و مدیریت درآمدها خاطرنشان کرد که مدیریت اصولی، مدیریتی است که در سختترین شرایط بتواند کارآمدی خود را به در عمل اثبات کند.
دکتر ولی زاده معاون آموزشی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از هزینههای حوزه خود، به اهمیت صرفه جویی در تمامی هزینه ها در جهت تعادل بین هزینه و درآمد پرداخت و مدیریت هزینهها را در تمامی جوانب و حوزههای دانشگاه خواستار شد.
در ادامه این جلسه نیز دکتر کلوندی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و هزینه های این معاونت بیان کرد که با همکاری و همراهی مسئولان و پرسنل بتوانیم هزینهها را در مطلوب ترین وجه ممکن کاهش دهیم که هم از اسراف پرهیز شود و هم اینکه خدمات دهی به مردم منطقی و هدفمند باشد.
دکتر آبانگاه معاون درمان دانشگاه نیز در ادامه به بیان گزارشی از وضعیت درآمد و هزینه های حوزه خود شامل بیمارستانها و فوریتهای پزشکی پرداخت و تقسیم عادلانه بودجه را بالاترین کمک در جهت پویایی تمام حوزههای دانشگاه عنوان کرد.
دکتر شاهماری معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در بخش دیگری از این جلسه با بیان گزارشی از کیفیت خدمات دهی در حوزه غذا و دارو، چالش ها و نیازمندی های این حوزه را عنوان نمود و برگزاری اینگونه جلسات و رایزنی و مشورت در تمامی حوزه ها گامی ارزنده در جهت تحقق مفاد تفاهمنامه و کاهش واقعی هزینهها عنوان کرد.
دکتر استاک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به عنوان دیگر سخنران جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت حوزه کاری خود بر توجه ویژه به قشر دانشجو در راستای تربیت نسل های آینده تاکید نمود و مشکلات، نارسایی ها و چالشهای حوزه خود را برای حاضران تشریح کرد.
در ادامه نیز کرمی مدیر بودجه دانشگاه ضمن تشریح محتوا و اهداف تفاهم نامه مالی بین تمامی حوزه های دانشگاه، خواستار همکاری و همراهی هرچه بیشتر و بهتر آنان برای تحقق برنامههای دانشگاه شد.
همچنین در بخشی دیگر از این جلسه دکتر عليمرادي رییس فوریت های پزشکی استان نیز اهداف سال جاری و تغییر ات انجام شده درحوزه فوریتها را تشریح نمود.
در ادامه نیز مدیران ستادی، روسای دانشکدهها، مدیران شبکهها، روسای بیمارستانها و مسئولین مالی تمامی حوزه های دانشگاه به بیان گزارشی از وضعیت درآمد و هزینه های مربوطه در سال ۹۶ و سال ۹۷ پرداختند.
لازم به ذکر است که هماهنگیها، گفتگوها و تبادل نظرهای انجام گرفته توسط مسئولان دانشگاه در طول سه روز و در سه جلسه در حوزه های اصلی شامل بهداشت، درمان و آموزش در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو و سالن اجتماعات توسعه پردیس دانشگاه واقع در بانگنجاب برگزار گردیده است.