X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 18 شهریور 1397
همکاری ارزشمندی در جهت خدمات دهی به زائران در استان شکل گرفته است

  همکاری ارزشمندی در جهت خدمات دهی به زائران در استان شکل گرفته است

امتیاز: Article Rating

 

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: خوشبختانه همکاری و هم افزایی ارزشمندی در بین دستگاه‌ها و ارگان‌های استانی در جهت خدمات دهی به زائران شکل گرفته است.


به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمدرضا صیدی در جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان ضمن تشریح فعالیت ها و اقدامات درمانی دانشگاه در اربعین سال گذشته تصریح کرد: در ایام تردد زائران اربعین حسینی با تمامی دست اندرکاران هماهنگی و هم اندیشی خود را در خدمات دهی به زائران به نمایش بگذارند تا تداخلی در این خدمات دهی ایجاد نگردد.


 وی افزود: سازمان ها و ارگان هایی که در بخش بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی را یاری می نمایند، سعی کنند که با تمام امکانات تجهیزات و پشتیبانی لجستیکی خود به استقبال اربعین بروند تا در روند خدمات رسانی تاثیر مثبت و مطلوب تری داشته باشند.


مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآوری کرد: در برخی از شهرستان های استان توسعه اورژانس بیمارستان ها در جهت ارائه خدمت بیشتر به مردم و زائران در نظر گرفته شده که امیدواریم در اربعین حسینی با اتمام آنان شاهد خدمات‌دهی بیشتری باشیم.

تصاویر
  • همکاری ارزشمندی در جهت خدمات دهی به زائران در استان شکل گرفته است
ثبت امتیاز