دستور غذایی عمومی در ماه رمضان برای روزه داران
امتیاز:
فتانه کاوری زاده در خصوص نحوه وعده غذایی بعد از افطار بیان داشت: با فاصله 2-1 ساعت بعد از افطار یکی از غذاهای ذکر شده شامل غذاهای آبکی مانند سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن، خوراک سبزیجات همراه با کمی نان سبوس دار و تیره انتخاب کنید.
وی در ادامه این مبحث اضافه کرد: لازم به ذکر است که بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری کنید، چون جذب آهن را کاهش می دهد. بهتر است بعد از شام از میوه ها، مخصوصاً مرکبات و میوه هایی که حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند استفاده کنید، زیرا جذب آهن را در بدن افزایش می دهد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام در خصوص وعده غذایی تحت عنوان سحری خاطر نشان کرد: وعده سحری بهتر است مانند وعده ی ناهار باشد و غذای اصلی این وعده صرف شود.انواع چلو خورشت ها، پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات( عدس پلو، لوبیاپلو، سبزی پلو) به همراه مقدار اندکی مرغ، ماهی یا گوشت قرمز( مصرف زیاد گوشت در سحر، سبب تشنگی در ساعات اولیه روز می شود) و مصرف سبزی خوردن یا سالاد و ماست برای این وعده مناسب است ولی باید از مصرف بیش از حد سالاد و سبزی خودداری شود.
کاوری زاده تاکید نمود: در وعده سحر از مصرف زیاد چای خودداری شود زیرا مصرف زیاد چای، باعث افزایش دفع ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن و بروز تشنگی در طول روز می شود.