برگزاری جلسه امر به معروف و نهی از منکر در بیمارستان امام حسین(ع) مهران
امتیاز:
در ابتدای این جلسه پس از قرائت آیاتی از قران مجید، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مهران با اشاره به اهمیت والای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار داشت: انسان به دلیل اجتماعی بودنش، نیاز به جمعی دارد که انیس او باشند، تا از غمها و سختی ها رهایی یابد و استعدادهای نهفته اش را به فعلیت برساند، وگرنه انسانیت انسان، بی معنا خواهد بود. به همین دلیل زندگی انسان، شکل گروهی به خود گرفته و اجتماعات متفاوت در عین حال، شبیه به هم را به وجود آورده است و رشد و تعالی انسانها تنها در محیط و اجتماع سالم و پاک، امکان پذیر است.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی در ادامه افزود: چون افراد یک اجتماع سالم، همانند اعضای یک بدن، در طریق حیات اجتماعی و سازمان دادن به زندگی صحیح انسانی سهیم و شریکند و هیچ یک از آنان نمی تواند خود را در قبال سودها و زیان های اجتماعی بی تفاوت دانسته و عکس العملی از خود نشان ندهد، اینجاست که مسئله امر به معروف و نهی از منکر (نظارت همگانی) ضرورت پیدا می کند و موقعیت اساسی و بنیادی آن چون خون در تمام اعضاء و جوارح انسان جریان دارد، در صحنه حیاتی انسانی جلوه می کند.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص مباحث مربوط به امر به معروف و نهی از منکر از جمله بررسی واژگانی امر به معروف و نهی از منکر؛ اهمیت آن دو فریضه بزرگ در آموزه های دینی؛ نقش آن دو فریضه در جامعه؛ پیامدها و اسباب ترک آن دو در جامعه و وظایف مردم و جامعه در خصوص امر به معروف و نهی از منکر برای حاضران مطالبی را بیان نمود.
در ادامه نیز سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) شهر مهران در خصوص اهمیت امر به معروف در آموزه های اسلامی بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر در فرهنگ اسلامی، مانند جریان خون در رگ های یک پیکر است و سهل انگاری در این باره، مشکلات فراوانی را برای امت اسلامی در پی خواهد داشت که لازم است این مبحث با جدیت ویژه ای دنبال شود.
علی پور صفر خاطر نشان کرد: نقش هر مسلمان در تعیین سرنوشت جامعه و تعهدی که باید در پذیرش مسؤولیت های اجتماعی داشته باشد، ایجاب می کند که او ناظر و مراقب همه اموری باشد که پیرامون وی اتفاق می افتد. این مسئله در فقه اسلامی تحت عنوان امر به معروف و نهی از منکر مطرح شده و از مهم ترین مبانی تفکر سیاسی یک مسلمان به شمار می رود؛ چنان که از مهم ترین فرایضی است که وجوب کفایی آن ضروری دین شناخته شده و ضامن بقای اسلام است.