X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 06 خرداد 1398
دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

 

 

 فرماندهی انتظامی استان ایلام با همراهی معاونین حوزه های مختلف، با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام دیدار و گفتگو نمود.

 به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به فرماندهی نیروی انتظامی و همراهانش و تسلیت شهادت حضرت علی(ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه داران در ماه مبارک رمضان؛ از خدمات و زحمات مجموعه مسئولان و پرسنل نیروی انتظامی استان تقدیر نمود و اظهار داشت: مباحث امنیت و سلامت، دو مقوله مهم و حیاتی در جامعه هستند که از سوی دین مبین اسلام هم همواره مورد تاکید قرار گرفته اند.

 دکتر محمد کریمیان افزود: نیروی انتظامی با حفاظت و صیانت از امنیت جامعه، همواره مورد احترام و تکریم مردم قرار گرفته و جایگاه ویژه‌ای در بین آنان دارد.

 وی ادامه داد: همکاری و همراهی بین دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی در راستای خدمت مردم؛ جایگاهی ویژه به آنان بخشیده که ان‌شاءالله بتوانیم با ارتقاء سطح این همکاری‌ها، ارادت خالصانه خود را به مردم شریف استان نشان دهیم.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: خدمات و زحمات نیروی انتظامی بر کسی پوشیده نیست و دانشگاه علوم پزشکی ایلام همواره در مشارکت و همکاری در تمامی عرصه ها با این عزیزان پیش‌قدم خواهد بود.

 در ادامه این جلسه نیز سردار یاری فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام ضمن تسلیت شهادت حضرت علی(ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم روزه‌دار، انتصاب دکتر کریمیان به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی ایلام را به وی و همکارانش تبریک گفت و در ادامه اظهار کرد: خرسندیم که یکی از پزشکان جوان، حاذق، مردم دار و بومی استان سکان‌دار هدایت دانشگاه علوم پزشکی شده است.

 وی افزود: خدمت به مردم در تمام نقاط استان در عرصه بهداشت و درمان مشهود است و قطعاً نیروی انتظامی نهایت تلاش و اهتمام خود را در ارتقاء هر چه بیشتر سطح همکاری‌ها با دانشگاه علوم پزشکی به کار خواهد گرفت.

وی یادآور شد: کار در حوزه سلامت بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد و خدمت در این عرصه پاداش معنوی نیز به همراه خواهد داشت.

 در ادامه نیز دکتر احسان نظری مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به فرماندهی نیروی انتظامی و همکارانش، از خدمات و تلاش های آنان در عرصه امنیت جامعه تقدیر نمود و ارتقاء هر چه بیشتر سطح همکاری‌های دوجانبه را مورد انتظار طرفین عنوان کرد.

 در ادامه نیز دکتر علیمرادی رئیس فوریت‌های پزشکی استان در سخنانی از خدمات نیروی انتظامی استان تقدیر و همراهی و همکاری آنان با دانشگاه علوم پزشکی در ایام تردد زائران اربعین حسینی در استان را شایسته عنوان نمود.

 در ادامه نیز حاضران در جلسه ضمن تبریک انتصاب دکتر کریمیان به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی، به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطرح شده در جلسه پرداختند و در پایان نیز سردار یاری فرمانده نیروی انتظامی استان با اهداء لوح به دکتر کریمیان، از خدمات و تلاش‌های ایشان و مجموعه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام تقدیر و تشکر نمود.

تصاویر
  • دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز