جلسه بررسی سیستم نظام ارجاع با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی، مدیران شبکه ها، روسای بیمارستانها و کارشناسان مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به حاضران و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برنامه سیستم نظام ارجاع یک برنامه تکلیفی از سوی وزارت بهداشت است که همه ما ملزم به انجام مطلوب آن هستیم.
دکتر محمد کریمیان ادامه داد: از مزایای ارزنده سیستم نظام ارجاع، کاهش هزینههای جانبی بیماران و عدم سرگردانی آنان در طول دوره درمان میباشد.
وی خاطرنشان کرد: با بررسی و ارزیابی سطوح مختلف سیستم نظام ارجاع؛ نقاط ضعف و نارساییهای آن مشخص خواهد شد و همین امر راه را برای اجرای هرچه بهتر آن در سطح دانشگاه هموار مینماید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز داشت: یکی از اهدافی که در سطح وزارت بهداشت با توجه به تنگناهای مالی در سال ۹۸ با جدیت دنبال میشود، کاهش هزینهها است که انشاءالله همکاران با تحقق آن؛ دانشگاه را در اداره امور و ارائه خدمات مردم یاری نمایند.
دکتر کریمیان یادآور شد: مدیران شبکهها و روسای بیمارستانها در راستای اجرای مطلوب سیستم نظام ارجاع در حوزه خود، نظارت کامل و دقیق اعمال نمایند و با تمام توان خود برای تحقق آن کوشا باشند.
در ادامه این جلسه نیز دکتر آبانگاه معاون درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی اجرای سیستم نظام ارجاع درسطح بیمارستانهای تابعه دانشگاه گفت: همه با هم در راه تحقق اهداف و برنامه های سیستم نظام ارجاع گام برداریم زیرا منفعت اجرای دقیق آن به مردم و نهایتاً به دانشگاه ختم میگردد.
دکتر رضا ولیزاده معاون آموزشی دانشگاه نیز در سخنانی به بیان اهمیت اجرای سیستم نظام ارجاع در کشور و استان پرداخت و گفت: نظام ارجاع باعث تسهیل در ارائه خدمات هدفمند و پیشگیری از اتلاف وقت و هزینههای بیماران خواهد شد و برگزاری دوره های آموزشی سیستم نظام ارجاع و فراهم نمودن سازوکار و ملزومات آن، اولین مولفههای ارتقاء این سیستم در سطح دانشگاه میباشد.
دکتر پاکزاد معاون توسعه دانشگاه نیز در ادامه این جلسه، سیستم نظام ارجاع را یکی از طرحهای مهم در سطح وزارت بهداشت عنوان کرد که میتوان با تلاش بیشتر و راهکارهای بهتر از این سیستم برای بهرهمندی هرچه بیشتر بیماران از خدمات و کاهش هزینههای آنان بهره برد.
دکتر ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه تلاش مدیران شبکههای بهداشتی درمانی در سطح استان در راستای مشارکت هرچه بیشتر در اجرای سیستم نظام ارجاع را ضروری عنوان کرد و ارائه آموزشهای تخصصی به کارکنان مربوطه در رابطه با سیستم نظام ارجاع را یکی از ضروریات در سطح دانشگاه برشمرد.
در ادامه این جلسه نیز رحیمی مدیرکل بیمه سلامت استان، دکتر لالهماژین معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، مدیران شبکههای ایوان و در شهر به عنوان پایلوت اجرای سیستم نظام ارجاع در استان و روسای بیمارستانهای تابعه دانشگاه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند.
گفتنی است که دکتر صیدی مدیر درمان دانشگاه نیز در این جلسه، ابعاد و برنامههای آموزشی سیستم نظام ارجاع در سطح دانشگاه را برای حاضران تشریح نمود.