برگزاری جلسه نهایی سازی مداخلات برنامه جامع سلامت استان ایلام
امتیاز:
جلسه نهایی سازی مداخلات برنامه جامع سلامت استان ایلام با حضور رئیس مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، مدیر و کارشناس موًلفه های اجتماعی سلامت دانشگاه و نمایندگان ادارات کل استان در سالن جلسات مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر جمیل صادقی فر، رئیس مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایلام جزو معدود دانشگاه هایی است که سند جامع سلامت استان را به طور جدی در دست اقدام قرار داده است.
وی افزود: سند توسعه سلامت استان با هدف ایجاد و تقویت همکاری بین بخشی و برون بخشی دانشگاه علوم پزشکی و ادارات مرتبط در حوزه سلامت تدوین می شود.
دکتر صادقی فر در ادامه به روند مراحل تدوین سند جامع سلامت استان اشاره نمود و گفت: با همت متولیان تدوین سند جامع سلامت استان، حمایت های دلسوزانه استاندار محترم، معاون سیاسی امنیتی استانداری، یس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و روًسای کارگروه های 12 گانه استانداری و پیرو تشکیل جلسات با سازمان ها و ادارات مرتبط، برای سند جامع سلامت اهداف و مداخلاتی طراحی شده است که سازمانهای مختلفی که در آن نقش دارند میتوانند برای رسیدن به آن اهداف طرحهایی ارائه دهند و در نهایت طبق نظرات کارشناسی ادارات، بر اساس اولویت مداخلات قابل اجرای هر سازمان و اداره در سند گنجانده خواهد شد.
وی تصریح نمود: ادارات مختلف می توانند با استفاده از ظرفیتهای مختلف در جهت پیشبرد اهداف سند جامع سلامت استان گام های موثری بردارند و نقش خود را در ایجاد سلامت همگانی به بهترین شکل ایفا کنند.
دکتر محمد بازیار، مدیر موًلفه های اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام به عنوان مسئول تدوین سند جامع سلامت استان بیان نمود: طبق نظام نامه مصوب سال 1392 تاًکید بیشتر بر همکاری بین بخشی می باشد به دلیل این که دانشگاه علوم پزشکی به طور کامل قادر به تاًمین و ارتقاء سطح سلامت جامعه نمیباشد و بایستی سازمان ها و ادارات مختلف در بحث سلامت جامعه، مداخله گر باشند.
وی در ادامه ضمن ارائه نسخه اولیه سند جامع سلامت استان گفت: برنامه جامع سلامت برنامهای بالادستی است که با ارتقای عادلانه شاخصهای سلامت هدف گزاری شده است و توسط همه دستگاهها و نهادهای مردمی زیر نظر استانداری تدوین میشود و از همه سازمان ها انتظار میرود تا سهم خود را در تأمین سلامت جامعه ایفا کنند و نگاه سلامت محور داشته باشند.
دکتر بازیار در ادامه به تشریح اقدامات انجام گرفته در راستای تدوین برنامه جامع سلامت استان ازجمله تشکیل کارگروههای تخصصی ادارات و تدوین نیم رخ سلامت استان پرداخت.
در پایان جلسه نمایندگان ادارات مختلف طرح های پیشنهادی خود را به منظور ثبت در سند با هدف اجرایی شدن ارائه دادند و در خصوص پیشنهاداتی که چند سازمان مختلف در اجرایی شدن آن دخیل هستند به بحث و تبادل نظر پرداختند.