X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 02 مرداد 1398
كارگاه آشنايي و كاربري با تجهيزات اتاق عمل ( الكتروكوتر و جراحي هاي نوين ) در سالن كنفرانس  معاونت غذا و دارو برگزار گرديد .

  كارگاه آشنايي و كاربري با تجهيزات اتاق عمل ( الكتروكوتر و جراحي هاي نوين ) در سالن كنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گرديد .

امتیاز: Article Rating


اين كارگاه كه با همت اداره تجهيزات پزشكي معاونت غذا و دارو و با حضور مهندسين پزشكي ، پرستاران و كارشناسان اتاق عمل برگزار گرديد.
در ابتداي كارگاه دكتر شاهماري معاون غذا و دارو ضمن خير مقدم و از حضور همكاران در اين كارگاه  و اداره تجهيزات پزشكي به جهت برگزاري كارگاه هاي اموزشي و كاربري با تجهيزات پزشكي تقدير و تشكر نمود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان اهميت بحث آموزش و توانمندسازي پرسنل بالاخص كادر درمان مطالبی را برای حاضران تشریح کرد.
سپس مدرس اين دوره در خصوص انواع مد ها در الكتروكوتر ، انواع برش و انعقاد مطالبي بيان نمود و در قسمت دوم كارگاه به آموزش و تفاوت هاي سوختگي با دستگاه الكتروسرجري  و شبه سوختگي پرداخته شد.

تصاویر
  • كارگاه آشنايي و كاربري با تجهيزات اتاق عمل ( الكتروكوتر و جراحي هاي نوين ) در سالن كنفرانس  معاونت غذا و دارو برگزار گرديد .
ثبت امتیاز