برگزاری "کارگاه تغذیه و صبحانه سالم بر مبنای تخم مرغ" در دانشگاه
امتیاز:
"کارگاه تغذیه و صبحانه سالم بر مبنای تخم مرغ" به همت واحد امور بانوان دانشگاه و با حضور مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان، مدیران برخی از حوزهها و بانوان شاغل در حوزههای مختلف در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
در این کارگاه مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان ضمن خیرمقدم به مسئولان و کارکنان دانشگاه اظهارداشت: سلامت از مهمترین ارکان جامعه است و تغذیه صحیح یکی از اصلیترین عوامل تاثیرگذار بر سلامت محسوب می شود.
دکتر نریمانی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ، واحد بانوان دانشگاه علوم پزشکی با هدف ترویج تغذیه صحیح و اصلاح شیوه تغذیه؛ اقدام به برگزاری "کارگاه تغذیه و صبحانه سالم بر مبنای تخم مرغ" نموده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، نقش بانوان به عنوان مدیران تغذیه و سلامت خانواده را بسیار پراهمیت دانست و بر رعایت اصول تغذیه صحیح بخصوص در شکلدهی صحیح ذائقه فرزندان تاکید نمود.
همچنین در ادامه این کارگاه نسرین حیدری کارشناس تغذیه دانشگاه علاوه بر توصیف گروههای غذایی؛ در سخنانی صبحانه را مهمترین وعده غذایی معرفی نمود و بر خواص تخم مرغ و ضرورت مصرف آن بعنوان یک ماده غذایی باارزش تاکید نمود.
گفتنی است که در این برنامه بانوان واحدهای مختلف دانشگاه بطور عملی سفرههای صبحانه سالم و متنوع ارائه نمودند که پس از بررسی و ارزیابی ارزش غذایی توسط کارشناس تغذیه؛ بانوان واحدهای معاونت توسعه و معاونت درمان بعنوان گروه برتر انتخاب و معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.