کودکان از قرار گرفتن در بلندی ها و پرتگاه ها دوری کنند
امتیاز:
غلامرضا میرزایی در ادامه این مطلب بیان داشت: گاهاً مشاهده می گردد افراد مبتلا به اختلال ترس از بلندی حتی حاضر نیستند به پشت بام بروند و به محض نزدیک شدن و حتی فکر کردن به مکان های مرتفع دچار علایم اضطراب می شوند و در حالت شدید آن ممکن است دچار سرگیجه و حتی حالتی شبیه به غش شوند.
وی افزود: ترس از بلندی همانند ترس های دیگر در ذات انسان ها بصورت طبیعی وجود دارد تا جایی که نتایج بررسی ها نشان می دهد کودکان خردسال نیز به محض قرار گرفتن در بلندی یا کنار پرتگاه از آن دوری می کنند این دوری کردن در واقع طبیعی است اما ترسی که از آن به عنوان اختلال نامبرده می شود در حد افراطی است و نابهنجار است و در زندگی روزمره تداخل ایجاد می کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به ترس از بلندی حتی اگر منافع قابل توجهی برای قرار گرفتن در ارتفاع داشته باشند از آن می گذرند تا از علایم ترس مصون بمانند.
مدیر گروه سلامت روانی- اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت استان ایلام به قابل درمان بودن فوبیا در افراد اشاره کرد و گفت: اختلال ترس از بلندی همانند دیگر ترس های افراطی با استفاده از شیوه های رفتار درمانی قابل درمان است یکی از این شیوه ها مواجهه سازی با موقعیت ترس آور است یعنی فرد مبتلا پس از آموزش های لازم و ایجاد آرامش جهت مقابله با ترس به دو صورت فکری و عملی با موقعیت ترس آور که همان ترس از بلندی است مواجهه می کنیم.
میرزایی بیان داشت: به هر حال آنچه که حائز اهمیت است ترس از بلندی نوعی اختلال است و این اختلال نیز درمان پذیر می باشد و لازم است برای از بین بردن ترس افراطی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه شود.