جلسه هماهنگي درصد سبوسگيري آرد در كارخانجات توليدي آرد استان برگزار شد
امتیاز:
جلسه هماهنگي درصد سبوسگيري آرد در كارخانجات توليدي آرد استان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، روسای سازمان صمت، استاندارد، غله و ارگانهای مربوطه، معاون غذا و دارو و کارشناسان این حوزه و روسا و نمایندگان صنوف نان و آرد استان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دكتر كريميان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران و ابراز خرسندی از افزايش كيفيت نان هاي توليدي در استان نسبت به سالهاي قبل ، به اهميت مصرف سبوس در برنامه غذايي بمنظور پيشگيري و درمان بيماريهاي گوارشي اشاره نمود و گفت: نان به عنوان یکی از مواد غذایی مهم و اصولی در سفره مردم استان وجود دارد که به عنوان یک سنت و فرهنگ دیرینه به امروز رسیده است.
وی افزود: همه ما وظیفه داریم که در راستای تولید نان سالم و بهداشتی با احساس تکلیف و دلسوزی گام برداریم.
در ادامه نیز خانم دكتر شاهماري معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن توجه به نقش و اهميت سبوس در تغذيه و سلامتي جامعه،با تشريح استاندارد ملي آرد و درصد ميزان سبوس گيري انواع نان ،موضوع كاهش ميزان سبوس گيري توسط كارخانجات توليدي استان را مطرح نمود و از ساير ارگانهاي مرتبط خواست كه در راستاي حمايت از سلامت آحاد جامعه ، در اين خصوص راهكارها و حمايت هاي خود را ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد كه برچسب گذاري بر روي كيسه هاي ارد توليدي توسط كارخانجات استان از نظر انطباق نوع پروانه ساخت درج شده بر روي كيسه هاي آرد و نوع آرد موجود در كيسه رعايت گردد.
خانم مهندس همتي مديركل استاندارد نیز در ادامه این جلسه در خصوص تدوين استاندارد آرد مخصوص به صمون پزها توضيح داد كه ضمن بررسي مجدد استاندارد مربوط به آرد ، تلاش خواهمد كرد كه استاندارد مربوط به آرد مورد استفاده در پخت صمون بزودي ارائه گردد.
مهندس سليمانپور مديركل غله استان با اشاره به بالاترين سرانه مصرف نان در كشور توسط استان ايلام و همچنين وضعيت مطلوب كيفيت گندم استان ، بیان کرد كه بزرگترين دغدغه مربوط به توليد نان مي باشد كه با توجه به دستور كار جلسه مبني بر كاهش ميزان سبوس گيري ، پيشنهاد دادند كه توليد آرد ستاره توسط كارخانجات متوقف گردد.
مهندس نصيري مديركل صنعت، معدن و تجارت استان نيز اذعان داشت كه حل معضل انحراف آرد از طريق حذف توليد آرد ستاره در كارخانجات امكانپذير ميباشد.
خانم مهندس طهماسبي مدیر کل امور اجتماعی استانداری ایلام نیز با توجه به ضرورت آگاهي و اطلاع رساني مردم نسبت به مصرف نان سبوس دار ، آمادگي خود را جهت هرگونه اطلاع رساني و آگاهي بخشي عمومي اعلام نمود.
در خاتمه این جلسه نیز مديران توليدي كارخانجات آرد استان نيز در اين حلسه به بيان مشكلات خود در خصوص كاهش ميزان سبوس گيري اعلام نمودند.