برگزاری جلسه پدافند غیر عامل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
جلسه پدافند غیر عامل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، درمان، بهداشتی، غذا و دارو، فرهنگی دانشجویی و رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیران بازرسی، روابط عمومی، آی تی و کارشناسان واحدهای مختلف مرکز فوریت های پزشکی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه دکتر کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران و تقدیر از خدمات آنان در راستای تحقق اهداف و برنامه های پدافند غیر عامل اظهارداشت: پدافند غیر عامل ابزاری است که از طریق اصول و برنامههای پیش بینی شده برای حفظ شرایط موجود و تداوم خدمات دهی به جامعه نقشی محوری دارد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود منطقهای و توطئه چینی دشمنان به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی؛ لازم است، اهداف و برنامه های پدافند غیر عامل میتواند در این شرایط از آسیبهای احتمالی به خوبی پیشگیری کند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری کنگره اربعین حسینی و تردد میلیونی زائران از استان ایلام بدون وقوع هیچ مشکل و مخاطرهای، بالاترین سطح از پدافند غیر عامل در سطح استان را به نمایش گذاشت.
دکتر کریمیان در خاتمه سخنان خود یادآور شد: برگزاری کمیتههای پدافند غیرعامل مربوط به حوزههای مختلف دانشگاه و ارائه گزارش از فعالیتها و اقدامات انجام شده در سطح دانشگاه به عنوان یک اولویت قرار داده شود تا آمادگی این حوزهها در مواقع بحرانی به خوبی حفظ شود.
در ادامه این جلسه نیز دکتر علیمرادی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه به تشریح اقدامات و فعالیتهای حوزههای مختلف دانشگاه در عرصه پدافند غیر عامل پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود ساختار کمیتههای پدافند غیر عامل و شرح وظایف این کمیتهها را بیان نمود.
در ادامه نیز دکتر بالاوندی معاون درمان دانشگاه با بیان این مطلب که هر اقدامی در دانشگاه باید پیوست پدافند غیر عامل داشته باشد، خاطرنشان کرد که خوشبختانه در تمام بیمارستانهای تابعه دانشگاه اصول و اقدامات مربوط به پدافند غیر عامل رعایت شده است.
دکتر ولیزاده معاون آموزشی نیز به برگزاری ۲ کارگاه آموزشی با مضمون اصول و اهداف پدافند غیر عامل در سطح دانشگاه اشاره کرد و ضمن رعایت مستندسازی در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف دانشگاه، ابراز داشت که مدیران دانشگاه باید به مفاهیم و برنامههای پدافند غیر عامل آشنایی داشته باشند.
دکتر شاهماری معاون غذا و دارو نیز با اشاره به اینکه در حوزه دارو هیچ مشکل و چالشی در راستای رعایت اصول پدافند غیر عامل وجود ندارد، گفت: اگر مخاطرات حوزههای مختلف دانشگاه به خوبی شناسایی شوند، به موقع میتوانیم در صدد رفع آنان برآییم.
دکتر صادقی فر معاون بهداشتی دانشگاه نیز در سخنانی جایگاه پدافند غیر عامل را در مدیریت مخاطرات و تداوم خدمات دهی موثر و محوری عنوان کرد و گفت که در حوزه بهداشت به نوعی سعی میشود که از بروز مخاطرات و طغیانهای احتمالی پیشگیری شود که خود نوعی پدافند غیر عامل محسوب میگردد.
دکتر میرزایی معاون فرهنگی و دانشجویی نیز با اشاره به اینکه اقدامات پدافند غیر عامل از ابتدای عمر بشر تاکنون ادامه داشته، یادآورشد: پدافند غیر عامل در واقع یک نوع آمادگی برای مواجهه با مخاطرات و شرایط بحرانی است و لازم است که تمام حوزهها در رابطه با پدافند غیرعامل اقدامات پیشگیرانه داشته باشند تا از بروز بحرانها و آسیبهای احتمالی جلوگیری شود.
همچنین در ادامه این جلسه رستمزاد مدیر روابط عمومی نیز ضمن تاکید بر اهمیت پدافند غیر عامل و جایگاه آن در حفظ سلامت جامعه بیان داشت که اطلاع رسانی در مواقع مخاطرات و بحرانها با هماهنگیهای لازم انجام گیرد تا از تشویش اذهان جلوگیری شود.
همچنین در ادامه نیز دکتر دشتی مدیر بازرسی دانشگاه با اشاره به اصول و اولویتهای دانشگاه در عرصه پدافند غیر عامل، ارائه آموزشهای مربوطه را یکی از اقدامات مناسب در جهت رعایت اصول پدافند غیر عامل عنوان کرد.
گفتنی است که در ادامه این جلسه، حاضران به بحث و تبادل نظر در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند و مواردی در جهت تسهیل در انجام اقدامات و فعالیتهای مربوط به پدافند غیر عامل را مورد تصویب قرار دادند.