X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 24 دی 1399
۴۸ ساعت گذشته با طرح پایش ضربتی اورژانس ۱۱۵ در ایلام

  ۴۸ ساعت گذشته با طرح پایش ضربتی اورژانس ۱۱۵ در ایلام

امتیاز: Article Rating


دو تیم ارزیاب و کارشناس متشکل از ریاست مرکز اورژانس ۱۱۵ استان و کارشناسان کنترل کیفی ، تجهیزات پزشکی ، اعتبار بخشی و روابط عمومی از شهرستان‌های ایوان و دهلران بازدید بعمل آوردند و از نزدیک توان علمی، امکانات و تجهیزات، وضعیت ناوگان خودروی و همچنین شرایط رفاهی پایگاه ها را مورد پایش و ارزیابی قرار دادند.

شهرستان ایوان دارای تعداد ۳ پایگاه شهری و جاده ای می باشد و همچنین شهرستان دهلران با دارا بودن ۷ پایگاه شهری و جاده ای رکورددار بیشترین پایگاه شهرستانی را در استان به خود تعلق داده است.

از لحاظ موقعیت جغرافیایی شهرستان ایوان در شمال استان و هم مرز استان کرمانشاه و شهرستان دهلران در جنوب استان و هم مرز استان خوزستان و کشور عراق می باشد.

لازم به ذکر میباشد شهرستان‌های مذکور و تمامی پایگاه های سطح استان مجهز به امکانات GPS و ارتباط آسایار می باشند که تمامی مأموریت ها از مرکز استان هدایت و رصد می‌گردد.
تصاویر
  • ۴۸ ساعت گذشته با طرح پایش ضربتی اورژانس ۱۱۵ در ایلام
ثبت امتیاز