آجیل برای سلامت دستگاه گوارش مضر است
امتیاز:
فتانه کاوریزاده اظهار کرد: تعطیلات نوروز به دلیل فراوانی دید و بازدیدها و سفرها موجب تغییر در نوع تغذیه میشود اما باید توجه داشت به واسطه پرخوری یا بدخوری دچار بیماریهای مختلف و یا حتی ابتلاء به اضافه وزن و چاقی نشد.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان ایلام در مورد مصرف شیرینی و شکلات در ایام نوروز تصریح کرد: با توجه به جایگاه گروه شیرینیها و نوع روغن مصرفی در پخت آنها و قرار گرفتن آنها در گروه متفرقه در هرم غذایی، بهتر است در ایام نوروز مصرف شیرینیجات محدود به یک یا دو قطعه کوچک در روز و به جای مصرف فراوان آن از میوهها استفاده شود.
کاوریزاده با بیان اینکه چربی موجود در آجیلها از نوع چربی مفید برای بدن است که به دلیل بالا بودن انرژی در صورت مصرف زیاد و مداوم فرد دچار اضافه وزن و چاقی خواهد شد، خاطرنشان کرد: ترش کردن انواع آجیلها به واسطه افزودن نمک، جوهرلیمو یا آب لیمو کهنه، خطراتی برای سلامت دستگاه گوارش و استخوان در پی خواهد داشت بهترین توصیه در مصرف آجیل و مغزدانهها در ایام تعطیلات نوروز محدود کردن مصرف به روزی ۳۰ گرم از نوع خام و بو نداده است.