X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 26 مرداد 1400

  تجهیز بیمارستان‌ حضرت ولیعصر(عج) شهرستان دره‌شهر به دومین دستگاه اکسیژن‌ساز

امتیاز: Article Rating


با پیگیری‌های ریاست دانشگاه و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام، بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان دره شهر به دومین دستگاه اکسیژن‌ساز تجهیز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی ایلام؛ دکتر محمد کریمیان با بیان این خبر اظهارداشت: طی پیگیری‌های به عمل آمده و رایزنی هایی که با جناب آقای دکتر جان بابایی معاون محترم وزارت بهداشت داشتیم، این دستگاه اکسیژن‌ساز به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اختصاص يافته است.

وی خاطرنشان کرد: این دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت تولید 600 لیتر اکسیژن در دقیقه با استفاده از ظرفیت خیرین سلامت برای بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) تامین شده و در حال ورود به استان است و ان‌شاءالله فردا به این بیمارستان تحویل داده می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: این دستگاه اکسیژن‌ساز با توجه به شیوع بیماری کرونا در این شهرستان و در جهت افزايش ظرفیت اكسيژن مصرفی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) تامین گردیده است.
ثبت امتیاز