X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 11 مهر 1400
برگزاری نود و یکمین جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در استانداری ایلام

  برگزاری نود و یکمین جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در استانداری ایلام

امتیاز: Article Rating


نود و یکمین جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا با حضور استاندار، معاون سیاسی امنیتی استاندار، معاون امور اقتصادی استاندار و فرمانده قرارگاه استانی مدیریت مقابله باکرونا، رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداران، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولین دستگاهها و ارگانهای استانی، معاون بهداشتی، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر روابط عمومی دانشگاه و برخی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات استانداری ایلام به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر کریمیان ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مجموعه اعضای ستاد استانی و شهرستانی کرونا و همچنین همکاران کادر درمان و بهداشت در سطح استان اظهار داشت:

از استاندار محترم و معاونین محترم ایشان و همه مسئولان نظامی و انتظامی و امنیتی و دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف که در ایام اربعین حسینی پای کار بودند، تقدیر و تشکر می کنم زیرا به صورت آبرومندی توانستیم از زائران اربعین حسینی میزبانی کنیم.

در حوزه بهداشت درمان و بیمارستانها نیز همکاران ما به طور شبانه‌روزی زحمت کشیدند و به خصوص در نقطه صفر مرزی در مراقبت‌های سندرومیک، اگرچه مسائل پیش بینی نشده وجود داشت، اما تلاش و اهتمام و همکاران باعث شد که خدمات دهی به زائران به خوبی صورت گیرد.

مسئله‌ای که وجود دارد این است که زیرساخت‌های بهداشتی درمانی ما در مرز مهران ضعیف است و ما سعی کردیم که توجه وزارتخانه را به مرز مهران جلب کنیم که نیاز است در این پایانه مرزی اقداماتی برای ارتقاء سطح زیرساخت‌های بهداشتی درمانی صورت گیرد تا در سال های آینده ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران ارتقاء یابد و در مکان مناسبتری انجام شود.

با توجه به اینکه دستور مقام عالی وزارت این است که به افراد ۱۲ سال به بالا تر تزریق واکسن صورت گیرد، انجام واکسیناسیون دانش‌آموزان اندکی با کندی مواجه است.

ما روزانه حدود ۸ هزار واکسیناسیون انجام می‌دهیم و می‌توانیم این رقم را به ۱۵ تا ۲۰ هزار هم افزایش دهیم که در این راستا همکاری‌ها و هماهنگی‌ها و اقدامات موثرتری در سطح استان نیاز است.

برای تزریق واکسن دانش آموزان پیشنهاد ما این است که این اقدام مدرسه به مدرسه انجام شود و ما برای انجام واکسیناسیون مدرسه به مدرسه و به هر شکلی که آموزش و پرورش موافق باشد، آمادگی کامل داریم.

بیش از ۹۷ درصد از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی واکسن کرونا تزریق کرده اند و قبل از آن هم اعلام کرده‌ایم که دانشجویانی که واکسن نزنند، از خدمات خوابگاهی و سلف سرویس برخوردار نخواهند بود.

در دنیا بیش از۲۳۵میلیون و ۴۲۳هزار ۸۰۸نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند و بیش از ۴میلیون و ۸۱۱هزار و ۶۳۷نفر نیز در اقصی نقاط جهان جان خود را از دست داده‌اند و ۲۱۲میلیون و ۲۳۸هزار و ۸۴۲نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ایران پس‌از کشورهای آمریکا، انگلستان، ترکیه، روسیه، هند، فیلیپین، برزیل، رومانی، اکراین، تایلند و مالزی در رده دوازدهم به‌لحاظ شیوع بیماری کرونا و پس از روسیه، آمریکا، مکزیک، برزیل و هند در رده ششم به لحاظ فوتی جدید در بین کشورهای جهان قرار گرفته‌است.

در کشورمان ایران از ابتدای شیوع بیماری کرونا تعداد ۵میلیون و ۶۱۱هزار و ۷۰۰نفر به این بیماری مبتلا شده و تعداد ۱۲۰هزار و ۸۸۰نفر نیز متاسفانه بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند. همچنین تعداد ۵میلیون و ۷۵هزار و ۴۸۲نفر نیز بهبود یافته اند.

در استان ایلام از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز، تعداد ۶۰۲۳۶نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و متاسفانه تعداد ۱۰۸۳نفر از هم استانی‌هایمان نیز جان خود را از دست داده اند. همچنین در حال حاضر تعداد ۱۶۶بیمار مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری هستند و مراحل درمان و مراقبت های مربوطه به آنان در حال طی شدن است و تعداد ۵۹۰۲۴مورد نیز از بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان بهبودی کامل یافته اند.

به لحاظ روند کلی کووید ۱۹ در استان شهریورماه تعداد ۳۳۰۱۹مورد از افراد مشکوک به کرونا نمونه گیری شده که از این رقم تعداد ۷۵۶۶مورد مثبت اعلام شده و تعداد ۲۲۰۰نفر نیز در بیمارستانها بستری شده و متأسفانه تعداد ۱۴۳نفر از هم استانی‌هایمان به واسطه ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. همچنین از ابتدای مهرماه تاکنون نیز تعداد ۱۷۵۷۹مورد نمونه گیری انجام شده و تعداد ۱۳۶۵مورد مثبت کرونا و تعداد ۴۱۳نفر در بیمارستانهای استان بستری شده و ۲۶مورد فوتی در این مدت ذکر شده داشته‌ایم.

در مقایسه مورخه ۱۴لغایت ۲۷شهریورماه نسبت به مورخه ۲۸شهریورماه لغایت۱۰مهرماه؛ تعداد نمونه گیری ها ۶۷درصد افزایش، تعداد مبتلایان ۲۸/۶درصد کاهش، تعداد بستری‌ها ۲۵/۷درصد کاهش و تعداد فوتی‌ها نیز ۴۴درصد کاهش داشته است.

در رابطه با وضعیت دریافت، توزیع و واکسیناسیون کوید19 در سطح استان؛ تعداد واکسن دریافتی ۴۸۵۲۷۷دوز و كل واکسیناسیون انجام شده تعداد ۴۱۹۶۱۸دوز است. واکسیناسیون نوبت اول انجام شده تعداد ۲۹۹۰۴۹دوز و واکسیناسیون نوبت دوم انجام شده ۱۲۰۵۹۶دوز است و درصد پوشش واکسیناسیون در استان جمعیت بالای ۱۸سال رقم ۶۳/۷درصد و موجودی واکسن در گردش در استان نیز ۶۰۶۲۵ دوز بوده است.

در ادامه نیز دکتر جمیل صادقی‌فر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بیان مطالبی همچون میزان مبتلایان و بستری‌ها در حال حاضر تعداد مقایسه آن با هفته‌های اخیر، پیشنهاد به ادارات برای ارائه گزارشی از درصد واکسیناسیون کارکنان، حضور برخی از پرسنل بهداشتی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمانشاه و همدان در پایانه مرزی مهران و کمک به همکاران حوزه بهداشت پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود به گزارشی از اربعین حسینی و اقدامات انجام شده توسط معاونت بهداشتی را ارائه نمود.

گفتنی است که در ادامه این جلسه دکتر علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه نیز در سخنانی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های دستگاهها و ارگانهای استانی در ایام تردد زائران اربعین حسینی، با اشاره به اینکه ما برای تردد ۲۰۰ هزار زائر آمادگی داشته‌ایم، به تشریح مطالبی و گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه درمان و فوریت های پزشکی پرداخت.

در ادامه نیز دکتر محمدنوذری استاندار ایلام با تقدیر و تشکر از کلیه عوامل درگیر در اربعین اظهار داشت: مدیریت اربعین یک کار بزرگ و جمعی بود، دور از انصاف است که بگوییم چه کسی بیشتر کار کرد، چرا که همه پای کار بودند و انچه مهم است این بود که همه خادم الحسین باشیم.

وی با اشاره به انجام رایزنی با دولت عراق و تشکر از مسئولین دولت عراق، گفت: علی رغم اینکه برای تردد زمینی برنامه ریزی نشده بود، با حجم زیادی از جمعیت مواجه شدیم که نیازمند کار میدانی بود که با تلاش همه دستگاه‌ها، نهادها و مردم انجام شد.

استاندار ایلام با اشاره به تعمیم واکسیناسیون به بطن جامعه، بر کار فرهنگی و اعتماد سازی در راستای ترویج واکسیناسیون عمومی تاکید کرد و از دانشگاه علوم پزشکی خواست با حضور در اجتماع های محلی، صنفی و غیره، واکسیناسیون را در بطن جامعه برده و با فرهنگسازی زمینه ترویج واکسیناسیون عمومی را فراهم آورند.

محمد نوذری با بیان اینکه واکسیناسیون دانش آموزان اجباری نیست، گفت: با توجه به اینکه ممکن است برخی از خانواده ها در برابر واکسیناسیون دانش آموزان مقاومت کنند، ورضایت خانواده ها شرط است لذا واکسیناسیون دانش آموزان داوطلبانه انجام می گیرد و اجباری نخواهد بود.

وی با اشاره به تامین سلامت جامعه و راهکارهای مقابله با کرونا، انجام واکسیناسیون عمومی را ضروری دانست و گفت: فعالیت صنوف مختلف همچون تالارها، باشگاه ها، رستوران داران و ... منوط به واکسینه شدن خود و جامعه هدفشان است.

استاندار ایلام از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان نیز خواست، وضعیت واکسیناسیون کلیه کارکنان اداری و کسانی که با عموم مردم سروکار دارند را رصد کنند و کارکنانی که واکسن تزریق نکنند از رفاهیات، اضافه کار ، ماموریت و سایر موارد محروم شوند.
تصاویر
  • برگزاری نود و یکمین جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در استانداری ایلام
ثبت امتیاز