نشست فعالین فرهنگی با دکتر محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
نشست فعالین فرهنگی کانونها و تشکلهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با سرپرست دانشگاه برگزار و دانشجویان به بیان مطالبات و انتظارات خود در زمینه مسائل فرهنگی پرداختند.
به گزارش مفدا ایلام، در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی و دانشجویی برگزار شد دبیران و اعضای کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی و تشکلهای دانشجویی دانشگاه به بیان مطالبات و انتظارات خود در زمینه مسائل فرهنگی و صنفی از مسئولین دانشگاه پرداختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این نشست با اشاره به نقش فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها، اظهار داشت: در بحث فرهنگی آنچه که برای ما اهمیت دارد رسالتی است که بر دوش همه ماست و آن هم اسلامی کردن دانشگاههاست و باید توجه داشت که تنها بر دوش سیستم اداری نیست و این مهم جز با انجام فعالیتهای فرهنگی میسر نیست.
دکتر جاسم محمدی ادامه داد: زمانی قبل از انقلاب دانشگاههای ما در واقع کانونهای ضد دین بودند و اگر تحقیق کنید تشکلهای متعددی وجود داشتند که نیت این تشکلها یک سری اعتقادات و ایدئولوژیهای کاملاً لاییک بود اما اگر نگاه کنید در دنیای امروز آن افراد و ایدئولوژیهایی که دنبال جذب نیرو بودند به زبالهدان تاریخ پیوستند و آنچه که باقی میماند اسلام ناب محمدی است که انشاءالله روز به روز درخت آن بیشتر رشد خواهد کرد.
دکتر محمدی تصریح کرد: به هر حال در بحث اسلامی کردن دانشگاهها یکی از قسمتهای مهم، خود تشکلهای دانشجویی هستند و باید به این نکته توجه داشت که دانشجو یک ذهن معصومانه دارد که به دور از هیاهوی زندگی و جبههگیریهایی است که خارج از محیط دانشگاه و در محیطهای سیاسی وجود دارد و در واقع دانشجویان ما آرمانگرا هستند.
وی خطاب به دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه گفت: شما دانشجویان این برنامهها را جدی بگیرید و به فعالیت خود براساس قانون و اهداف خود ادامه دهید و آنچه که وظیفه ما به عنوان مسئولین دانشگاه است انجام میدهیم و بدانید که مسئولین دانشگاه در همه ردهها در خدمت شما هستند و از خدمت به شما دانشجویان استقبال میکنیم.
در ادامه این نشست، دانشجویان حاضر در نشست به بیان انتظارات و پیشنهادات خود پرداختند که اهم این موارد عبارت بود از: وضعیت کتابخانه دانشگاه، شیوه موافقت با اجرای برنامهها، تجهیزات مورد نیاز کانونهای تخصصی، استفاده از تخصصهای لازم در اردوهای جهادی، اختصاص بودجه و ردیف مشخص برای کانونها، موافقت با اردوهای جهادی و سایر اردوها، کمبود فضای خوابگاهی، ملاک انتخاب اعضای انجمنهای علمی، صدور گواهی لازم و اعتباربخشی به آنها برای شرکتکنندگان در کارگاهها، انتخاب بلندمدت دبیران کانونها، مشارکت بیشتر اساتید دانشگاه در برنامههای فرهنگی، میزان کار دانشجویی و زمان پرداخت آن و....