X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 04 خرداد 1401
گشت مشترک ویژه کالای سلامت محور از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری های سطح شهر سرابله انجام شد

  گشت مشترک ویژه کالای سلامت محور از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری های سطح شهر سرابله انجام شد

امتیاز: Article Rating


در راستای مبارزه با کالاها و داروهای غیر مجاز و همچنین به منظور اطلاع رسانی در زمینه خرید و فروش کالاهای سلامت محور، بازدید مشترک ویژه توسط کارشناس مسئول واحد کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول با همراهی بازرسین و کارشناسان فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل ، مبارزه با قاچاق کالا و همچنین کارشناس مسئول واحد نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایلام از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری های سطح شهر سرابله انجام شد .

گفتنی است : طی این بازدید ضمن مراجعه به داروخانه های دامپزشکی سطح شهر و ارائه آموزش های لازم در خصوص عدم عرضه قرص برنج ، اقلام قاچاق و تاریخ انقضاء گذشته شامل قرص های چاقی و لاغری ، پودر چاقی و محصولات آرایشی غیر مجاز از سطح عرضه در فروشگاه های لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری ها جمع آوری و امحا گردید .

زینب سعیدی کارشناس مسئول واحد کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول خاطر نشان کرد : همشهریان عزیز در راستای ارتقای سلامت خود ، خانواده و جامعه از خرید محصولات فاقد پروانه ساخت " سیب سلامت " و یا برچسپ اصالت کالا اکیدا" خودداری نمایند .
تصاویر
  • گشت مشترک ویژه کالای سلامت محور از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری های سطح شهر سرابله انجام شد
ثبت امتیاز