تشدید نظارت های بهداشتی سلامت محور بر رستوران ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در شهر سرابله
امتیاز:
با توجه به بروز بیماری های اسهالی در تعدادی از استان های همجوار و کشور عراق و همچنین احتمال شیوع بیماری های منتقله از آب وغذا و ضرورت پیشگیری از این بیماری ها، در راستای امنیت مواد غذایی، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه ، پایش و نظارت ویژه کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول در قالب تیم مشترک بر رستوران ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در شهر سرابله انجام شد .
زینب سعیدی کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول گفت : تمامی رستوران ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و ... سطح شهرستان چرداول، تحت نظارت های مستمر بهداشتی قرار داشته و با چک لیست های اختصاصی در فواصل معین بازرسی می شوند و در صورت تخلف از مفاد قانونی و عدم رعایت استاندارد های بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و با توجه به موارد تخلف طبق قانون اصلاح ماده ۱۳ " قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی " جریمه و همچنین در صورت بروز تخلفات حاد تعطیل می شوند .
گفتنی است : به منظور دستیابی به محیط سالم و بدور از هرگونه آلودگی و رعایت الزامات و استانداردهای بهداشتی در رستوران ها و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت ها طی دو روز در سطح شهر سرابله انجام شد که با توجه به ضرورت و حساسیت موضوع، موارد نقص و مخاطره این اماکن بر اساس چک لیست های ارزیابی در روز نخست مشخص و ضمن اعلام و اعطای مهلت ۲۴ ساعته به متصدیان اماکن مربوطه جهت رفع نواقص، پایش و ارزیابی تکمیلی روز دوم جهت مشاهده و حصول اطمینان از رفع نواقص تذکر داده شده انجام شد .