X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 16 اردیبهشت 1393
در مراسمی از اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی ایلام تجلیل شد

  در مراسمی از اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی ایلام تجلیل شد

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا ، دکتر «علی دل‌پیشه» در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و هفته استاد اظهار داشت: مقام معلم تجلی صفات الهی است و معلم است که خلیفه الهی انسان را متجلی و متبلور می‌کند و افق توسعه یک جامعه بستگی به به افق دید معلمان دارد.

 

 وی با بیان اینکه هر چه اساتید و معلمان با فکر بهتر در عرصه تعلیم حاضر شوند توسعه نیز راحت‌تر محقق خواهد شد تصریح کرد:تجلیل از پیشکسوتان  نظام سلامت را داریم که عمر خود را برای تامین سلامت مردم  می‌کنند کاری مبارک است.
 
دل‌پیشه در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک روز ماما به کارکنان دانشگاه اضافه کرد: در حال حاضر 200 نفر تحصیل‌کردگان رشته مامایی در مراکز مختلف درمانی به خدمت مشغول هستند
 
وی  همچنین ضمن گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی به پرسنل خدوم این بخش گفت: شاغلین رشته آزمایشگاهی صاحب یکی از شغل‌های پرمسوولیت و پرمخاطره هستندکه در حال حاضر 300 نفر مشغول به کار هستند که در سال 92 توسط این گروه یک میلیون آزمایش انجام داده‌اند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام به اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور اشاره کرد و تصریح نمود: نظام سلامت اولین طرح وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید است که برای ارتقاء سلامت مردم و همچنین کاهش هزینه‌های درمان مردم دیروز در استان آغاز شد این طرح در راستای منزلت و جایگاه بیمار در بیمارستان طراحی شده است و فردا توسط رییس جمهور در بیمارستان امام خمینی (ره) به صورت همزمان با سراسرکشور کلید خواهد خورد.
 
وی در پایان گفت: با توجه به تبیین سیاست‌های نظام سلامت توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال ما نیز  سعی داریم برنامه‌ریزی و جهت‌گیری‌های مورد نیاز را در تحقق سخنان ایشان اجرا کنیم.
 
در ادامه ی این آیین تجلیل، رییس مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه‌های کشور ضمن تبریک هفته استاد گفت: جامعه نیازمند جلوه‌های معلمی مطهری است و همان‌گونه که این شخصیت حرمت زیادی برای اساتید خود قائل بود باید این تکریم نیز توسط دانشجویان صورت گیرد.
 
حجت‌الاسلام و المسلمین  «سیدمهدی ساداتی‌نژاد» اظهار داشت: براساس سخنان حضرت امیر(ع) در کتاب اصول کافی کسی که دانش را بیاموزد و به آن عمل کند و تعلیم دهد در ملکوت آسمان‌ها بزرگ داشته می‌شود.
 
وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های بارز شهید مطهری به عنوان یک الگو برای اساتید و دانشجویان وجهه پرکاری است که با وجود مشغله کاری زیاد صحنه مطالعه و نگارش را خالی نکرد و 80 اثر ارزشمند علمی و مطالعاتی را برای علم‌آموزان به یادگار گذاشت که همگی آنها قابل توجه هستند. پس بهتر آن است تعلیم و تربیت به همراه مطالعه و نگارش باشد.
 
رییس مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه‌های کشور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های بارز شهید مطهری نکته‌سنجی و تیزبینی است که مطلب را بصورت دقیق استنباط و تحلیل می‌کرد و تعلیم و تربیت نزد وی از قداست خاصی برخوردار بود.
 
ساداتی‌نژاد اضافه کرد: شهید مطهری شخصیتی نواندیش بود و مسائلی را پیش‌بینی می‌کرد که کسی به آنها توجه نمی‌کرد.
وی گفت: جامعه نیازمند جلوه‌های معلمی مطهری است و همان‌گونه که این شخصیت حرمت زیادی برای اساتید خود قائل بود باید این تکریم نیز توسط دانشجویان صورت بگیرد.
 
ساداتی‌نژاد از راه‌اندازی مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان در دفتر مقام معظم رهبری در 13 سال پیش سخن گفت و افزود: هر نظامی که به نظر و دیدگاه اساتید و نخبگان بها ندهد رو به توسعه نمی‌رود پس نهاد رهبری با توجه به این اصل در قالب هم‌اندیشی و دریافت دیدگاه نخبگان برپا شد.
 
وی به دو بخشی بودن اهداف این مرکز اشاره کرد و گفت: یک بخش مرکز هم‌اندیشی دیدگاه‌های نظری است که موجب دانش‌افزایی می‌گردد و دیگر بخش آن که برای حل مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است.
 
رییس مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های سراسر کشور با بیان اینکه هدف این مرکز استفاده از دیدگاه و راهکاری‌های اساتید و نخبگان در سه سطح است، تصریح کرد: اولین سطح دانشگاه است که از دیدگاه‌ها اساتید برای حل مشکلات موجود در دانشگاه بهره‌گیری می‌کند دوم در سطح شهر و استان است که در این سطح استانداران، فرمانداران و بخشداران از دیدگاه‌های اساتید و نخبگان علمی در مسائل مهم استان و شهر استفاده کنند و در سطح سوم که اساتید در فضای ملی و دستگاه‌های تصمیم‌ساز به ارائه راهکار و ایده بپردازند تا گشایش‌گر مسائل در سطح ملی باشند.
 
در ادامه نیز رییس دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از حاضران با اشاره به اینکه گسترش شخصیت، آموزش فرهنگی، توسعه ارزش های اخلاقی و مدنی از وظایف یک معلم و یا استاد محسوب می‌شود، افزود: معلمان و اساتید می‌توانند الگوی مناسبی برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشند و آنان را در تحقق اهداف و کسب موفقیت یاری نمایند.
 
دکتر موسوی مقدم با تاکید بر جایگاه والای معلم در جامعه بیان کرد: معلمی شغل انبیا است و یکی از معلمان و اساتید الگو و نمونه شهید مطهری است که افراد باید از ایشان الگو بگیرند.
 
وی تاکید نمود: دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایلام همه توان خود را برای مهیا کردن بستری که همه دانشجویان و اساتید این دانشگاه بتوانند توانایی‌های خود را به مرحله اجرا دربیاورند، به ‌کار می‌بندند ولی بدون شک در این راه بزرگ نیازمند همکاری رییس مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه‌های سراسر، سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و اساتید گرانقدر دانشگاه هستیم که ما را در این امر خطیر یاری نمایند.
 
ادامه مراسم از دکتر محمدحسین بدخش، دکتر موسی میرزائی، دکتر محمدجواد ساغری، دکتر غزت‌اله بختیاری‌مقدم، دکتر محمدجعفر مروارید و دکتر عبدالخالق کیخاوندی که طول دوره های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی گام‌های موثری در راه اعتلای حوزه سلامت برداشته اند، با اهداء تقدیرنامه تجلیل شد.
 
همچنین از و ماماهای نمونه و کارکنان آزمایشگاه‌های استان نیز در بخش پایانی این مراسم تجلیل بعمل آمد. 
 
تصاویر
  • در مراسمی از اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی ایلام تجلیل شد
ثبت امتیاز