عادلانهترین روش ارزیابی مقایسه هر دانشگاه با دانشگاه هم تیپ خود است
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، تیم ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسهای وزارت بهداشت در کلان منطقه ۶ در دانشگاه علوم پزشکی ایلام حاضر شدند و به بررسی شاخصها و سنجهها در چک لیستهای مورد نظر پرداختند.
دکتر جاسم محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این نشست، اظهار داشت: با توجه به بودجه، امکانات، تعداد دانشجویان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان بینالمللی و ... دانشگاههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سه تیپ دستهبندی میشوند بنابراین میبایست هر دانشگاه با دانشگاه هم تیپ خود مقایسه شود واین عادلانهترین روش است.
سید محمد باقر هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اعلام اینکه ارزیابیها باید منصفانه باشد، خاطرنشان کرد: این ارزیابیها باید واقع بینانه، عادلانه و بدون تعارف باشد و تمامی سنجهها مورد بررسی قرار گیرند و اگر نیاز به رفع برخی از نگرانیها، مسائل و مشکلات وجود داشت، از سوی ارزیابان حمایتهای لازم صورت گیرد.
دکتر مریم باعزم سرپرست تیم ارزیابان کلان منطقه ۶ در سطح وزارت بهداشت در این نشست، تصریح کرد: علاوه بر اینکه نقاط قوتها را میبینیم و سعی در تقویت آنها داریم باید نقاط ضعف را نیز مورد بررسی قرار دهیم و برای آنها راهکارهایی را ارائه دهیم و همچنین امیدوارم نتایج این ارزیابی بتواند در ساختار و عملکرد آینده دانشگاه موثر باشد.
دکتر خلیل شوهانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نیز در بخش دیگری از این نشست گفت: این ارزیابی و پایش برای تمامی حوزهها ضروری، لازم و مسبب توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام در همه زمینهها است و استمرار ارزیابی و پایش نیز باعت انتقال تجربه بین دانشگاهها و افزایش بهرهوری کارکنان میشود.
دکتر جهانگیر عبدی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به اینکه ۷۵ سنجه الزامی و ۱۹ سنجی ترجیحی در این ارزیابیها مورد بررسی قرار گرفت، افزود: رسالت و اهداف، مدیریت و رهبری، منابع و امکانات، کیفیت تعالی سازمان، امور پژوهشی، دانشجویی، آموزشی و هیئت علمی حوزههایی بودند که مورد بررسی قرار گرفتند.
دکتر ساناز اعظمی مدیر مرکز مطالعه و توسعه آموزش پزشکی نیز خاطر نشان کرد: هفت ارزیاب از دانشگاههای علوم پزشکی البرز، اراک و خمین به دانشگاه علوم پزشکی ایلام سفر کردند و در چهار معاونت توسعه، آموزش، تحقیقات و فناوری و فرهنگی و دانشجویی مستقر شدند و در ۸ حوزه و در دو بخش مستندات و بازدید میدانی ارزیابیها را انجام دادند و در ادامه دانشجویان و اعضای هیئت علمی نیز با ارزیابان دیدارهای جداگانهای داشتند.
دکتر عباس ملکی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن بازدید از کتابخانه مرکزی به همراه تیم ارزیاب وزارت بهداشت، خاطر نشان کرد: در کتابخانه مرکزی بیش ۲۶ هزار جلد کتاب وجود دارد و دو سالن مطالعه برای دانشجویان تجهیز شده است و بنا داریم در فصل امتحانات فضای آرام برای مطالعه دانشجویان فراهم کنیم.