X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 01 آبان 1402
همایش غذای سالم در معاونت غذا و دارو

  همایش غذای سالم در معاونت غذا و دارو

امتیاز: Article Rating
به گزارش روابط عمومی، همایش غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا با شعار «آب زندگی است، آب غذاست، هیچ‌کس را پشت سر نگذارید» در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اعلام این خبر در خصوص اهمیت تغذیه صحیح و پیام روز جهانی غذا، اظهار داشت: سازمان جهانی بهداشت، به‌منظور انتخاب صحیح و سالم مواد غذایی راهنماهای غذایی را به‌عنوان یک ابزار مناسب و قابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است. 
دکتر رسول دشتی افزود: راهنماهای غذایی به‌عنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و درنهایت اصلاح رفتارهای غذایی می‌تواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه‌های ناشی از بیماری‌های مزمن مرتبط با تغذیه کمک نماید.
 وی تصریح کرد: راهنماهای غذایی با در نظر گرفتن تفاوت‌های فردی، متناسب با فرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیه‌ای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تأمین نیازهای تغذیه‌ای کمک کند.
دشتی بر شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «آب زندگی است، آب غذاست. هیچ‌کسی را محروم نکنید» تأکید کرد.
گفتنی است؛ این همایش با حضور مدیران و نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد، مدیران و مسئولین فنی واحد های تولیدی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید که در پایان از واحد‌های تولیدی و‌ مسئولین فنی برتر تجلیل به عمل آمد.
تصاویر
  • همایش غذای سالم در معاونت غذا و دارو
ثبت امتیاز