X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 01 اردیبهشت 1405
بازدید استاندار ایلام از پروژه در حال ساخت بیمارستان بدره

  بازدید استاندار ایلام از پروژه در حال ساخت بیمارستان بدره

امتیاز: Article Rating

 استاندار ایلام به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام و جمعی از مسئولین استانی از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان بدره بازدید کردند.

به گزارش وبدا ایلام، دکتر احمد کرمی، استاندار ایلام در جریان این بازدید ضمن شنیدن گزارشی از روند ساخت و پیشرفت فیزیکی پروژه، بر لزوم تسریع در تکمیل ساخت بیمارستان تأکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‌های درمانی شهرستان بدره از اولویت‌های اصلی مدیران استانی بوده که در نخستین فرصت، رایزنی‌های لازم با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) جهت تخصیص اعتبار انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این بازدید پروژه ساخت بیمارستان را از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه سلامت شهرستان بدره دانست و تصریح کرد: ساخت بیمارستان شهرستان بدره که یکی از پروژه‌های مهم درمانی استان است، به اعتباری حدود ۳۵۰ میلیارد تومان جهت بهره‌برداری نیاز دارد. 

دکتر عباس قیصوری خواستار توجه ویژه مسئولین استانی به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان جهت تکمیل بیمارستان در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه و کاهش مراجعات به مرکز استان شد.

تصاویر
  • بازدید استاندار ایلام از پروژه در حال ساخت بیمارستان بدره
  • بازدید استاندار ایلام از پروژه در حال ساخت بیمارستان بدره
ثبت امتیاز