فروشندگان متخلف آش و حلیم غير بهداشتي به مراجع قانونی معرفی خواهند شد
امتیاز:
یزدان بخش پورنصرت افزود: در حال حاضر بازرسان بهداشت محیط مشغول بازدید و مشخص کردن نواقص هر واحد هستند تا از ا بتدای ماه مبارک رمضان ، روزه داران و شهروندان قادر به تهیه زولبیا و بامیه و نیز آش و حلیم سالم وبهداشتی از واحدهای مربوطه باشند.وی در مورد ظروفی که باید برای آش و حلیم مورد استفاده قرار گیرد گفت توصیه اول مرکز بهداشت به شهروندان این است که به هنگام خرید آش و حلیم، ظروف از منزل همراه خود ببرند، در غیر این صورت باید تنها از ظروف یکبارمصرف گیاهی استفاده شود.وي اظهار داشت: درطول ماه مبارك رمضان کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام طرح تشدید کنترل بهداشتی قنادیها، آش و حلیم پزیها را از چند روز قبل به مرحله اجرا گذاشته است.کارشناس ﻤﺴﺋﻭﻞ بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: دراین بازدیدها تمام شرایط بهداشتی واحدها مورد بررسی قرار میگیرد وبازرسین بهداشت محیط از محل طبخ حلیم، آش و کارگاه های قنادی که مبادرت به تهیه زولبیا و بامیه در سطح شهر ایلام می نمایند، بصورت مداوم بازدید کرده ومتخلفین را در اسرع وقت به مراجع قانونی معرفی خواهند کرد