رسانه ها در کاهش مصرف نمک حوزه سلامت را یاری نمایند
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علیرضا شریفی اظهار داشت: مرکز بهداشت شهرستان ایلام در انجام رسالت خود که برگرفته از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت می باشد، در این راستا همواره نقش خود را ایفا نموده و برای کاهش میان مصرف نمک اهتمام خود را به کار گرفته است. البته در این راه به یاری و مساعدت رسانه ها ازجمله صدا و سیما و نشریات مکتوب و خبرگزاریها نیاز داریم و امید است که این همراهی و همکاری برای اشاعه کاهش مصرف نمک در حد مطلوبی ایجاد شود.
وی افزود: اکنون که زندگی پیشرفته امروزی باعث شده که زندگی ما به سمت مصرف غذاهایی مانند فست فود و ساندویچ پیش برود، آموزش و اطلاع رسانی به عنوان یکی از نیازهای امروز در راستای کاهش مصرف نمک از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در این راستا با دستگاههای اجرایی همانند آموزش و پرورش وارد عمل شده ایم که در امر آموزش بهداشت شهرستان ایلام را یاری نماید و در سطح مدارس کاهش مصرف نمک در سطح مدارس ترویج و فرهنگ سازی شود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام در ادامه این مطلب گفت: بررسی وضعیت بوفه های مدارس برای محدودیت در عرضه مواد غذایی دارای نمک زیاد می تواند به سلامت دانش آموزان کمک نماید و از بروز بیماریهای مربوط به مصرف زیاد نمک در آینده جلوگیری نماید. همچنین باید در این بوفه ها عرضه ی فست فود وساندویچ که از میزان نمک بالایی برخوردارند، کنترل شده و یا اینکه از مصرف خوراک دانش آموزان حذف گردند.
شریفی نقش خانواده ها را در کاهش مصرف فستفودها و مواد غذایی نمک دار در فرزندان را مهم عنوان کرد و خاطر نشان نمود: خانواده ها هم می توانند با تهیه میان وعده های غذایی سالم همچون استفاده از سبزیجات و میوه های سالم به جای فست فود و ساندویچ را برای دانش آموزان خود در پیش گرفته و جایگزین مصرف مواد غذایی قابل عرضه در بوفه مدارس نمایند.
وی یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع کاهش مصرف نمک در جامعه برنامه ای از سوی وزارت بهداشت از اول دیماه تا 15 بهمن ماه امسال با شعار بسیج ملی آموزش با محوریت کاهش مصرف نمک تدوین شده و مورد اجرا قرار گرفته است.