جشنواره غذای سالم در ایلام برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در این جشنواره با اشاره به روند افزایش وزن و کم تحرکی در جامعه گفت:بر اساس بررسی های انجام گرفته بالای 50درصد مردم این کشور دچار اضافه وزن ناشی از کم تحرکی و تغدیه ناسالم هستند.
دکتر راضی ناصری فر افزود: از طرفی میانگین مصرف روغن و نمک که بزرگترین خطر سلامت را برای انسان داشته در این استان و در کشور بالاتر از استاندارد جهانی است.
وی با اشاره به شعار امسال هفته جهانی بهداشت با عنوان تغذیه سالم از مزرعه تا سفره تاکید کرد: باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای ایرانی آغاز شود.
ناصری فر بر توسعه مصرف سبزیجات و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.
آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفتند.
در پایان به پنج برگزیده این جشنواره جوایزی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی استان ایلام اهدا شد.