داشتن جامعه سالم در گرو تلاش مبتنی بر نظام سلامت است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علی مهرعلی زاده در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استان ایلام ضمن تقدیر از حضور مدیران و مسئولان دستگاهها و ارگانهای سطح استان با اشاره به اهميت پیشگیری از بيماريهاي منتقله از آب و غذا اظهار کرد: بيماريهاي منتقله از آب و غذا در طي سالهاي متمادي زندگي بشر را تحت تاثير قرار داده و همواره به عنوان تهدید کننده سلامت مردم مطرح بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش های رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام و دیگر مسئولان و کارکنان این دستگاه اجرایی در راستای حفظ سلامت مردم خاطر نشان کرد: از آنجا كه بيشتر بيماريها و مسموميتها ناشي از مصرف غذاهای مختلف مي باشد لازم است ضمن كنترل و نظارت بر توزيع مواد غذايي آمادگي لازم را در جهت مقابله با هر گونه بحران در اين زمينه بايستي داشته باشيم .
مدیر کل امور اجتماعی استانداری ایلام اطلاع رسانی در خصوص سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی را به جامعه امری ضروری عنوان و بیان کرد: اگر خطرات و تبعات استفاده از مواد غذایی ناسالم را به طور مناسبی به جامعه القاء کنیم و همه اقشار از این عوامل آگاهی مناسبی داشته باشند، می توانیم در راه پیشگیری از بروز خطرات و طغیان های ناشی از مواد غذایی و آب آشامیدنی گامهای موثری برداریم.
دکتر مهرعلی زاده نقش رسانه ها را در آگاهی بخشی به مردم مهم ارزیابی نمود و یادآور شد: رسانه های مختلف خصوصاً صدا و سیما با اطلاع رسانی و آگاه ساختن مردم در خصوص رعایت نکات بهداشتی در مورد استفاده از آب و مواد غذایی مختلف نقشی بسیار پررنگ و ارزنده در تامین سلامت مردم خواهد داشت.