حفظ سلامت افراد در جامعه به مواد غذایی سالم بستگی دارد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر نصراله نقدی در همایش روز جهانی غذا نیز ضمن تسلیت ماه محرم و خیر مقدم به حاضران عنوان کرد: در راستای حفظ سلامت افراد در جامعه، وزارت بهداشت به حوزه غذا و صنایع غذایی توجه ویژه ای دارد و تاکیدات ویژه ای برای تحقق برنامه های خود در این حوزه دارد.
وی ادامه داد: کارخانه جات و صنایع غذایی در استان باید به دنبال تولید کالای باکیفیت و سالم باشند و رعایت جوانب سلامت افراد را در نظر گیرند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی از صنایع غذایی استان حمایت می نماید، خاطر نشان کرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و مردم برنامه های مناسبی در نظر گرفته شده که برخی از آنان شامل کنترل نمک، کنترل روغن های خوراکی تولیدی، شکر، آبلیمو، آب میوه، بایقیمانده سموم و.... می باشد که انجام و اجرای این برنامه ها در سلامت افراد مفید واقع خواهد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه از اقدامات ارزنده وزارت بهداشت در بخش صنایع غذایی اجرای چراغ راهنمای تغذیه در سطح کشور است، بیان داشت: این طرح بر روی محصولات غذایی چاپ می شود تا مصرف کنندگان از طریق رنگ های این چراغ راهنمای تغذیه از میزان محدودیت های مربوط به میزان سلامت غذاها آگاهی پیدا کنند.
وی تصریح کرد: برای حفظ سلامت مردم و اطمینان از سلامت مواد غذایی، توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از اول سال تاکنون 124 مورد بازدید، 188 مورد نمونه گیری و 44 مورد شکایت مردمی پیگیری شده که برای تحقق اهداف مورد نظر خود به تعامل و ارتباط مناسب با مردم و دیگر دستگاهها و ادارات مرتبط با مواد غذایی نیاز داریم.
دکتر نقدی در پایان سخنان خود از تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در سطح دانشگاه در آینده ای نزدیک توسط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت خبر داد.