دما، رطوبت و نور طبیعی و مصنوعی محل نگهداری فرآورده هاي غذايي کنترل شود
امتیاز:
دكتر رسول دشتي در ادامه خاطر نشان نمود:فرآیند الصاق برچسب تولیدی برای هر قلم کالا(بسته) قابل مصرف توسط مصرف کنندگان پس از اخذ مجوز ترخیص و تأییدیه های سازمان یا واحدهای استانی به شیوه های ذیل صورت می پذیرد که در هر یک از سه شیوه شرکت وارد کننده و شرکت مجری هر دو موظف به نظارت بر حسن اجرای کار بوده و در صورت احراز تخلف یا تقلب و یا اجرای ناقص الصاق برچسب پاسخگویی سازمان و مراجع ذیصلاح خواهند بود.وي بيان داشت: تمامی مواد و فرآورده های سلامت محور وارداتی را شرکت وارد کننده پس از ترخیص جهت الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا تحویل شرکت مجری می نماید.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايلام تاكيد نمود: برچسب های سفارش شده، در محل انبار شرکت وارد کننده توسط شرکت مجری و با ﻤﺴﺋولیت ایشان برروی تمامی مواد و فرآورده های وارداتی الصاق می گردد.اين مسئول در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: برچسب های سفارش شده پس از ترخیص مواد و فرآورده های وارداتی تحویل شرکت وارد کننده شده و تحت آموزش و نظارت عالیه شرکت مجری و با ﻤﺴﺋولیت هر دو شرکت بر روی تمامی اقلام الصاق می گردد.