نشست مقابله با بیوتروریسم در مرز بین المللی مهران برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این نشست قائم مقام وزیر بهداشت در استان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مدعوین اظهار کرد: تردد میلیونی عزاداران و دل دادگان اباعبداالله الحسین(ع) و برگزاری آیین باشکوه اربعین حسینی در کربلا، ممکن است دشمنان اقدام به انجام تهدیدهایی احتمالی کنند. بر این اساس لازم است که میزان آمادگی و توان مقابله با این تهدیدها از سوی کشورمان در مسیر تردد زائران اربعین حسینی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
دکتر علی دل پیشه ادامه داد: بیان نمود: اقدامات پیشگیرانه برای تهدیدهای بیوتروریسم که معمولاً در این مناسبت ها از سوی دشمنان محتمل می باشد، از ضروری ترین مباحثی است که باید مد نظر قرار گیرد و تمامی بخش ها با هدف مقابله با این تهدیدها در حال آمادگی کامل باشند و به موقع واکنش نشان دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه همدلی و همکاری مسئولان راه را برای ارائه خدمات بهتر و مناسبتر به زائران اربعین حسینی هموارتر خواهد ساخت، ابراز داشت: خوشبختانه در بین مسئولان و دست اندرکاران مرتبط با تردد زائران ارتباط و همدلی ارزنده ای وجود داشته و خدمتگزاری به زائران به عنوان یک هدف و رسالت همگانی در این روزها بسیار مشهود و ملموس است.
دکتر دل پیشه ادامه داد: در کنار دانشگاه علوم پزشکی نهادها و ارگانهایی همچون سپاه، ارتش، هلال احمر، شهرداری تهران و...در حوزه سلامت به زائران خدمت دهی می کنند.
وی با بیان اینکه تشکیل یک کمیته اختصاصی متشکل از دستگاهها، نهادها و ارگان های مرتبط با حوزه بهداشت و درمان در پایانه مرزی مهران ضروری به نظر می رسد، گفت: انتقال راهکارها در هماهنگی بیشتر در ارائه خدمات، رفع مشکلات و چالش ها، مبارزه با تهدیدها، همفکری و تصمیم گیری و تصمیم سازی برای خدمات دهی مناسب تر به زائران از طریق این کمیته تسهیل می یابد و اقدامات مورد نظر در کمترین زمان ممکن عملی خواهند شد.
معاون هماهنگی اورژانس کشور، مدیر کل سیاسی و امنیتی استانداری و دیگر مسئولان سیاسی، نظامی، انتظامی و امنیتی حاضر در این نشست به بیان دیدگاهها، راهکارها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوع جلسه پرداختند.