کمپین آموزشی کاهش مصرف نمک، قند وچربی در ایلام برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در این کمپین آموزشی کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ایلام با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب و غذای سالم اظهار داشت: با توجه به اهمیت تغذیه سالم در جامعه، افراد باید با دریافت آموزشهای لازم، مصرف قند و نمک و چربی را کاهش دهند.
سمیه سعیدی ادامه داد: در راستای کاهش مصرف روزانه قند، چربی و نمک طرحهایی همچون برگزاری این کلاسهای آموزشی کمک می کند تا آموزشهای لازم را در خصوص کاهش مصرف مواد غذایی ناسالم ارائه گردد.
وی ابراز کرد: باید همه ما در زندگی خود میزان مصرف نمک و قند را کاهش دهیم زیرا مصرف بیش از حد قند و نمک در افراد می تواند بیماریهای قلبی، دیابت و چربی را ایجاد کند.
در ادامه این کمپین پمفلت وبروشور های تغذیه سالم نیز دربین حاضران توزیع شد وصرف میان وعده سالم و اجرای مسابقه نقاشی با این عنوان توسط دانش آموزان مجتمع آموزشی فرزانگان شهرستان ایلام از دیگر برنامه های این کمپین بود.