X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 23 دی 1394
برگزاری دوره آموزشی نشانگر های رنگی تغذیه ای در معاونت غذا و دارو دانشگاه

  برگزاری دوره آموزشی نشانگر های رنگی تغذیه ای در معاونت غذا و دارو دانشگاه

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، کارشناس مسئول مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این کارگاه عنوان کرد: با توجه به طرح تحول سلامت و سیاست های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و اشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی نموده است .

 
خانم فرخی پور با بیان اینکه کشورمان جزء معدود کشورهایی است که نسبت به اجرای طرح مذکور بر روی برچسب محصولات غذایی و اشامیدنی اقدام نموده است، افزود: به زودی کلیه محصولات غذایی و آشامیدنی دارای نشانگر رنگی تغذیه ای( چراغ راهنمای تغذیه ای) بر روی طرح برچسب خواهند بود.
 
وی خاطرنشان کرد: با الصاق نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات  تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و به این ترتیب با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را بصورت روزانه تشخیص داده و انتخاب نماید که کلیه ویژگیهای مذکور بر اساس هر سهم ماده غذایی و با رنگهای مختلف همانند چراغ راهنما مشخص شده است. 
 
کارشناس مسئول مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه درادامه به توضیح در خصوص نشانگرهای رنگی پرداخت وگفت: محصولات غذایی را می‌توانید با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و با توجه به مقدار انرژی، قند، چربی، نمک و میزان اسید چرب ترانس موجود در آن انتخاب و به سلامت خود کمک کنید.
 
همچنین در ادامه این کارگاه آموزشی برچسب های محصولات تولیدی کارخانجات استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند.
 
تصاویر
  • برگزاری دوره آموزشی نشانگر های رنگی تغذیه ای در معاونت غذا و دارو دانشگاه
ثبت امتیاز