برای سرخ کردن مواد غذایی از حداقل میزان روغن استفاده کنید
امتیاز:
دکتر رسول دشتی اضافه کرد: در سرخ کردن مواد غذایی باید از حداقل میزان روغن استفاده شود و نیازی به غوطه وری ماده غذایی جهت سرخ کردن در روغن نیست و باید به این نکته توجه شود . وی اضافه کرد: چنانچه چند نوع ماده غذایی همزمان سرخ می کنید نباید فراموش کنید که محصولاتی نظیر بادمجان را در انتها و سیب زمینی را در ابتدا باید سرخ کرد و در حین سرخ کردن نیز نباید از شعله زیاد استفاده کرد .وی خاطر نشان کرد: در حین سرخ کردن غذاهای مانند ماهی یا مرغ بهتر است از مواد پوشاننده نظیر آرد سوخاری استفاده شود و هرگز نباید روغنی را که در سرخ کردن استفاده نموده اید به مخزن اولیه برگرداند. دکتر دشتی ادامه داد: مواد غذایی نظیر کدو، بادمجان، سیب زمینی، مرغ و ماهی باید حتی امکان قبل از سرخ کردن خشک و بی آب باشند و سپس در روغن جهت سرخ کردن قرار گیرند.