X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 29 دی 1394
کارگاه آموزشی با شعار بسیج اطلاع رسانی قند ،نمک و چربی در شهرستان ایوان

  کارگاه آموزشی با شعار بسیج اطلاع رسانی قند ،نمک و چربی در شهرستان ایوان

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، خانم پویا احمدی مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان در این کارگاه آموزشی در رابطه با مصرف زیاد قند، نمک و چربی اظهار داشت: با تغذیه مناسب می توان از بسیاری از بیماری های غیرواگیر از جمله سکته های قلبی و مغزی، بسیاری از سرطان ها، پرفشاری خون، چاقی، دیابت و افزایش وزن جلوگیری کرد.

 
وی افزود: بیماریهای غیرواگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور بشمار می روند  بطوریکه 76% کل بار بیماریها در ایران به بیماریهای غیرواگیر اختصاص دارد، یکی از مهمترین عوامل خطر این بیماریها تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند ،نمک و چربی است .
 
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان در رابطه با مصرف زیاد نمک در بین خانواده ها گفت: بدن علاوه بر میزان نمکی که روزانه درطبخ غذااستفاده می شود، مقداری نمک هم از طریق نان، انواع سس ها ودیگر مواد غذایی دریافت می کند که توجه نکردن به میزان نمک مصرفی می تواند خطرساز باشد.
 
احمدی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی خانواده و توجه به سلامت غذایی کودکان را مهمترین عامل رسیدن به جامعه عاری از بیماریهای غیرواگیر دانست.
 
در ادامه این کارگاه، شرکت کنندگان از مدیر کلاس سوالاتی در رابطه با میزان استاندارد مصرف نمک، قند و چربی پرسیدند که وی نیز به سوالات آنان پاسخ داد.
 
تصاویر
  • کارگاه آموزشی با شعار بسیج اطلاع رسانی قند ،نمک و چربی در شهرستان ایوان
ثبت امتیاز