کودکان برای دستیابی به اهداف خود به پرخاشگری روی می آورند
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، مهری پورجمشید در این رابطه اظهار کرد: پرخاشگري کودکان معمولاً رفتاری است که کودکان به خاطر متعلقات از خود بروز می دارند. کودکان از يکديگر اسباب بازي مي قاپند، يکديگر را هل مي دهند تا به اسباب بازي که مي خواهند بازي کنند دست يابند.
وی با بیان اینکه پرخاشگري متفاوت از جرئت ورزي در بین کودکان بدانیم، افزود: جرئت ورزي، دفاع از حقوق يا متعلقات يا بيان اميال و آرزوها را بر مي گيرد. مردم معمولاً شخص با جرئت را پرخاشگر مي دانند، در صورتي که کسي که از حق خود دفاع مي کند با جرئت است نه پرخاشگر.
مسئول واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دره شهر در ادامه سخنان خود تغييرات رشدي را در بروز پرخاشگری سهیم دانست و بیان داشت:کودکان در ۱۲ ماهگي وقتي با هم هستند شروع به ابراز رفتار پرخاشگرانه وسيله اي مي کنند يعني رفتار پرخاشگرانه آنان غالباً به خاطر اسباب بازي و متعلقات ديگر است و در ارتباط با همسالان ابراز مي شود.
وی به تفاوت هاي جنسيتي در بین کودکان در رابطه با پرخاشگری اشاره کرد و گفت:پسرها پرخاشگرتر از دخترها هستند و اين تفاوت در غالب فرهنگ ها و تقريباً در همه سنين و نيز در غالب حيوانات ديده مي شود. پسرهابيش از دخترها پرخاشگري بدني و لفظي دارند.به طور كلي، پسرها خشم خود را راحت تر از دخترها ابراز مي كنند و شايد يك توجيه فرهنگي براي آن وجود داشته باشد.
پورجمشید با بیان اینکه يكياز دلايلبسيار مهمپرخاشگريدر كودكانيادگيرياست، تصریح کرد: كودكاني كهالگوهايرفتاريپرخاشگرانهداشتهاند، همانند الگوهايخود رفتار مي كنند. چنانچهپدر يا مادريخلق و خوييعصبانيو پرخاشگر داشتهباشند، مسلماً فرزندشاننيز پرخاشگر خواهد شد.
وی در ادامه این مبحث خاطرنشان کرد:ناکامی، استرس و اضطراب، تضادهای درونی، افسردگی، بیماری و مصرف دارو، قربانی خشونت شدن از عواملی هستند که در ابراز پرخاشگری در کودکان نقش مستقیم دارند.
مسئول واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دره شهر در رابطه با درمان پرخاشگری در کودکان گفت: برايدرمان پرخاشگريدر كودكاناولينگامايناستكهنوعپرخاشگريآنها و علتآنرا شناساييكنيم؛ و پرخاشگريرا بهصورتموردي برطرفنماييم.