پیشگیری از بروز فشارخون با محدود کردن نمک در غذا امکان پذیر است
امتیاز:
مهندس سمیه سعیدی برای پپیشگیری از افزایش فشارخون وبیماری های قلبی اظهار داشت:برای پیشگیری از این بیماری ها باید توجه داشت که میزان نمکی که هنگام پخت به غذا اضافه می کنید را کاهش دهید و برای اجتناب ازمصرف بی رویه نمک، بر سرسفره از نمکدان استفاده نکرده و برای بهبود طعم غذا وکاهش مصرف نمک در هنگام تهیه غذاها به جای نمک از سبزی های تازه ومعطر، سیر، لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و... استفاده کنید.این کارشناس تغذیه در ادامه افزود: غذاهای کنسرو شده وبسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده وآماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند به همین دلیل بهتر است مصرف این مواد غذایی را محدود نموده و مصرف غذاهای شور مثل آجیل شور، انواع فرآورده های غلات حجیم شده (پفک، چاکلز،...) چیپس، انواع شور نظیر خیارشور وکلم شور، ماهی دودی، سوسیس وکالباس را کاهش دهید.مهندس سعیدی در پایان جوش شیرین را نیز یکی از منابع نمک دانست و خاطر نشان ساخت: جوش شیرین دارای مقدار زیادی سدیم (عنصر مؤثر نمک) است که که ممکن است برای ورآمدن وپف کردن انواع نان وکیک به کار رود بنابراین در افرادی که به علت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند مصرف مواد حاوی جوش شیرین هم باید بسیار محدود شود.