X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 23 آبان 1391
ویژگی های یک نان مناسب را به خاطر بسپاریم

  ویژگی های یک نان مناسب را به خاطر بسپاریم

امتیاز: Article Rating

دکتر رسول دشتی در ادامه به ویژگیهای نان خوب اشاره نمود و افزود: یک نان خوب ظاهری مناسب داشته ، کاملا پخته و برشته و سطح آن سوخته نبوده و دارای طعم و مزه خوشایند و بوی مطبوع ناشی از تخمیر است و طعم و مزه فلزی ناشی از مصرف جوش شیرین را ندارد. همچنین یک نان خوب باید بافتی مناسب ، نرم ، و یکنواخت ناشی از خمیر عمل آوری شده یا خمیر مایه داشته باشد و قابلیت برش پذیری آن مطلوب باشد. وی با بیان این که مزایای نان های سبوس دار بسیار مهم و ارزشمند است، اظهار داشت: خوردن نان سبوس دار ضریب ابتلاء به دیابت را 50 % کاهش می دهد و کاهش قند و چربی خون ، پیشگیری از سوء تغذیه ، رسوب زدائی از جداره های روده و معده از مواد سمی و آلودگی های غذایی ، خنثی سازی مواد سرطانزا در بدن، جلو گیری از جذب اسید های صفراوی ، جلو گیری از یبوست ، پیشگیری از دیابت ، پیشگیری از پوکی استخوان ، پیشگیری از کم خونی ، پیشگیری از چاقی از مزایای استفاده از نان سبوس دار است.

تصاویر
  • ویژگی های یک نان مناسب را به خاطر بسپاریم
ثبت امتیاز